Pazar05.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
27 Nisan 2015 - 14:35:51

Ankara Mamak'ta kadın cinayeti

Başkent Ankara'da bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Ankara Mamak'ta kadın cinayeti 0 Başkent Ankara'da bir kadın, eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Alınan bilgiye göre, Mamak ilçesi Akdere semtinde meydana geldi. Eşinden şiddet gördüğü iddia edilen M.D. Kırıkkale'deki evinden kaçarak, Mamak'taki baba ocağına geldi. Daha sonra M.D., kocası O.D. ile bir araya gelerek sabah saatlerinde görüştü. O.D., eşi M.D.'yi evine dönmesi için ikna etmeye çalıştı. İkna etmekte başarılı olamayan O.D. yanında bulunan bıçakla eşi M.D.'yi öldürdü.
Görgü tanıklarının polise haber vermesi üzerine polis olay yerine geldi. Polis ekipleri, zanlı O.D.'yi kısa sürede yakaladı. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından M.D.'nin cesedi Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ankara Mamak'ta kadın cinayeti Ankara Mamak'ta kadın cinayeti Ankara Mamak'ta kadın cinayeti

Yorum Yaz:


Yorumlar:

mustafa cizmeciAllah tan korkun vicdansız
26 Mayıs 2015 - 11:43:11

Aramalar:

IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen yabancılar, Soner Yalçın, anka özel güvenlik şanlıurfa, kuruçeşme mavi balık, benzin çeşitleri, ülkemizde dağcılık turizmi, samet güzel ekşi, karabük belediyesi meclis üyeleri, ahmet ümit ve hayatı, masör ne demek, meyve üreticileri merkez birliği, şişme bot imalatçıları, ismail acar reprodüksiyon, çanakkale zaferi en güzel şiirleri, beşar esad alevimi, istanbul ulaşım, uçak babama selam söyle,