Perşembe25.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
10 Aralık 2015 - 21:38:43

Ankara'da benzinlikte işlenen cinayetin aranan 2 zanlısı tutuklandı

Başkent'te bir benzinlikte işlenen cinayetin zanlıları yakalandı. Cinayet anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Ankara'da benzinlikte işlenen cinayetin aranan 2 zanlısı tutuklandı 0 Başkent'te bir benzinlikte işlenen cinayetin zanlıları yakalandı. Cinayet anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, 22 Kasım 2015 günü saat 03.30 sıralarında İrfan Baştuğ Caddesi üzerindeki bir benzinlikte meydana geldi. Aracıyla yakıt almak için bir benzinliğe giren H.B. akaryakıt aldığı sırada şüpheli şahıslar Şahin marka bir araçla benzinliğe giriş yaptı. Araçtan inerek H.B'nin bulunduğu araca doğru giden Y.D. ile H.B. arasında arbede yaşanmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Y.D., elindeki bıçakla H.B.'yi yaraladı. Ağır yaralanan H.B., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini ve aracın plakasını tespit etti. Şüpheli şahısların Y.D. (42) ile M.S.(41) oldukları belirlendi. Görüntülerden tespit edilerek yakalanan 2 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

alkollü sürücü, Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu, kirpi tatlısı, kaçak sigara eminönü, istiklal marşı dizeleri, teke zortlatması sütçüler, eğirdir su ürünleri fakültesi adresi, passolig durum, pertek harita, hande yener dön bana, mehmet elkatmış polis, uluabat gölü gezi, çiçek köfte, tepeköy ilköğretim okulu, günay özdemir vali yardımcısı, kuduz nasıl öldürür, çevremizdeki kuş türleri nelerdir,