Cumartesi01.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - AKSARAY
15 Haziran 2015 - 13:25:28

Aksaray'da sarhoş arkadaşlar birbirini yaraladı

Aksaray'da, alkol alan iki arkadaş çıkan tartışma sonucu birbirini bıçak ve kırık cam şişeyle yaraladı.
Aksaray'da sarhoş arkadaşlar birbirini yaraladı 0 Aksaray'da, alkol alan iki arkadaş çıkan tartışma sonucu birbirini bıçak ve kırık cam şişeyle yaraladı.
Olay, Taşpazar mahallesinde bir otoparkta meydana geldi. Sefa Ç. (38), arkadaşı Orhan D. (35) ile otopark içinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra alkolün etkisiyle iki arkadaş tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Orhan D., eline geçirdiği cam şişe ile Sefa Ç.'yi kafasından yaraladı. Sefa Ç. de yanında taşıdığı bıçağı çıkararak arkadaşını elinden ve bacağından bıçakladı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine polis ve ambulansa haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı şahısları ilk müdahalenin ardından Aksaray Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Beykoz - Anadolu Kavağı yolu, Orhan Camii, nureddin yıldız ömer bin abdülaziz, meryem uzerli cumartesi sürprizi, istasyon mahallesi divan residence, jandarma eğitimi, arnavutça zamirler, martı ütü evi, elif kızık, patlama şarkıları yabancı, dolu boş kadro kararnamesi, tarabya sanatçılar sitesi, doğu perinçek yahudimi, okmeydanı verem savaş, şanlıurfa encümen adayları, türkiye odalar ve borsalar birliği ortaokulu hakkari, tolga özkalfa istatistik,