Pazartesi29.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Ağustos 2015 - 11:11:28

Akil İnsan Kadir İnanır'dan terör açıklaması

"Akil İnsanlar Heyeti"nde yer alan 25 kişilik bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirmek üzere İstanbul'da toplanıyor. Toplantıya gelen sanatçı Kadir İnanır, toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını söyledi.
Akil İnsan Kadir İnanır'dan terör açıklaması 0 "Akil İnsanlar Heyeti"nde yer alan 25 kişilik bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirmek üzere İstanbul'da toplanıyor. Toplantıya gelen sanatçı Kadir İnanır, toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını söyledi.
Akil İnsanlar Heyeti'nden bir grup, gazeteci Ali Bayramoğlu, sinema sanatçısı Kadir İnanır ve İnsan Hakları Derneği (İHD) Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan'ın çağrısıyla, İstanbul'da toplanıyor.
Bebek'te bir balık restoranından gerçekleşen toplantıya ilk gelen sanatçı Kadir İnanır oldu. Gazetecilerin sorularına kısa yanıtlar veren İnanır, toplantının uzun süreceğini belirterek, "Herkes var. Karmakarışık bir heyet. Herkes bir şey söyleyecek ve ortak bir şey çıkacak" dedi.
İnanır, toplantıda son dönemde yaşanan terör olaylarının ele alınacağını ekledi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Nezafet Buğrahan, İslam Dünyası Seminerleri, tüp bebek forum, güneş mühendislik, demba ba bilgileri, adana merkez komutanlığı nerede, buzlanmaya dikkat, akdeniz üniversitesi coğrafya bölümü, mehmet topal çaykur rize, melbourne gece hayatı, mustafa güler ecem hotoğlu, okan buruk ınter, dap kalorifer pompası, yeditepe üniversitesi erasmus anlaşmaları, bayraklı belediyesi meclis üyeleri, uefa avrupa ligi ülkeleri, çivril namaz vakitleri,