Çarşamba08.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
08 Aralık 2015 - 12:16:08

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan imzalı resim iddialarına açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarının engelli bir çocuğu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Bakan Sema Ramazanoğlu'nun 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verildiğini açıkladı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan imzalı resim iddialarına açıklama 0 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarının engelli bir çocuğu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Bakan Sema Ramazanoğlu'nun 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verildiğini açıkladı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan bazı basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada yer alan "Bu 'partizanlık' yuh artık dedirtti" başlıklı habere ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun, engelli bir çocuğa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzaladığı fotoğraflarını vermesi konusunda ortaya atılan iddialara yanıt verilen açıklamada, Denizli'nin Beyağaç ilçesinde yaşayan engelli Ramazan Gün'ün, AK Parti Denizli Kadın Kolları aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını istediğine dikkat çekildi.
Açıklamada, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, küçük çocuğun bu isteğini geri çevirmeyerek Denizli iline yaptığı ziyarette Ramazan Gün'e bu fotoğrafları vermiştir. Üstelik iddia edildiği gibi fotoğraflar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde değil, Sayın Bakan'ın 4 Aralık'ta Denizli'ye yaptığı ziyarette verilmiştir" ifadelerine yer verildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özlüce kavşağı, Van-Erciş karayolu, sırbistan japonya maçı, tokat vakıflar bölge müdürlüğü, ali sunal özel hayatı, gensoru en az kaç milletvekili, yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü memur alımı, mesut hoşcan kanal26, iskenderun demir çelik özelleştirmesi, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi kadın doğum randevu, çiftçiler et sakarya, kısıklı iett, orman haftası nedir, murathan mungan omayra, isveç şurubu kullananlar, lokum dükkanı açmak, kırım tatarları şehri,