Pazartesi06.05.2024

Zonguldak havalimanı

Zonguldak havalimanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zonguldak Havalimanı Nasıl Gidilir?

Zonguldak Havaalanı hakkında bilgiler içeren bir site.

Zonguldak Havaalanı

Bulunduğu Şehir, Zonguldak. Hizmete Giriş Yılı, 2007. Havaalanı Statüsü, Sivil. ICAO Kodu, LTAS. IATA, ONQ. Trafik Tipi. Terminal Binası Toplam Büyüklüğü.

Zonguldak Çaycuma Havalimanı

1993 yilinda kurulan bir Pinar Reisen Group´a ait bir Sirketiz, teknoloji destekli çalisan ve internet ortaminda otelden, uçaga, paket turlara, vize ve seyahat.

Zonguldak

Zonguldak Çaycuma Havaalanı 2007 yılında hizmete girmiştir. Havaalanı 500.000 Yolcu/Yıl kapasiteli olup, işleticisi Zonguldak Özel Sivil Havacılık Sanayi ve.

Zonguldak Havalimanı

Zonguldak havalimanına inmesi beklenen sezonun ilk uçağı, hava koşullarının elverişli olmaması nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı na.

Zonguldak Havalimanı

Zonguldak Havalimanı, Zonguldak. 7.814 beğenme · 144 kişi bunun hakkında konuşuyor · 3.228 kişi buradaydı. Zonguldak Havalimanı Tanıtım Sayfası.

Zonguldak Havalimanı

YURT İÇİ UÇAK SEFERLERİ THY ARACILIĞIYLA BAŞLAMALI Bakana verilen raporda dikkat çekilen Zonguldak Havaalanı nın iç hat seferlerine açılması.

Yurt İçi Uçak Seferleri Thy...

20 agustos 2007 gunu trafige acilip , dhmi tarafindan 25 yilligina zonguldak ozel sivil havacilik sanayi ve ticaret a .s. ne kiralanmistir. bolge icin onemi su an bile.

Zonguldak Çaycuma Havalimanı

ZONGULDAK HAVALİMANI NDA İSTANBUL VE TRABZON SEFERLERİ BAŞLADI – Zonguldak ın Çaycuma İlçesi ne bağlı Saltukova Beldesi ndeki Zonguldak.

Zonguldak Havalimanı'nda İstanbul Ve Trabzon Seferleri Başladı

Zonguldak Havalimanı Haritası Çaycuma ilçesi ve Zonguldak ilinde yer alır, Zonguldak Havalimanı nerede olduğu ve yakın yerlere mesafeleri haritada.

Zonguldak havaalanına uçak inemedi

GENEL

3326 Gün 6 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1