Salı30.04.2024

zerdeçal

zerdeçal haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zerdeçal

Araştırmaya göre, yüzyıllardır Asya da enflamatuar rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan zerdeçal, kalp rahatsızlıklarını tedavi etmede etkili.

Zerdeçalın Faydaları

Zerdeçal Curcuma longa, zencefilgiller Zingiberaceae familyasından sarı çiçekli, büyük yapraklı, çok yıllık otsu bir bitki cinsidir. Hint safranı olarak da bilinir.

Zerdeçal

Zerdeçal son dönemde en çok konuşulan bitkilerden. Yemeklerde baharat olarak kullanılan bu bitki pek çok hastalığın da tedavisinde kullanılıyor.

Kansere Karşı Zerdeçal Mucizesi

Zerdeçalın aktif etken maddesi kurkumin, bir Hint bileşeni olan köriye parlak sarı rengi veren, zerdeçal ve zerdeçal özünün sağlık yararlarını.

Zerdeçalın Faydaları Ve Zararları Nelerdir?

Zerdeçal zencefilgiller familyasından; anavatanı Doğu Hindistan olan çok yıllık bir bitkidir. Zerdeçal yurdumuzda yetiştirilmez. Yaprakları sivri uçlu, çiçekleri sarı.

Zerdeçal Faydaları İbrahim Saraçoğlu

Zerdeçal tozu renk ve lezzet dışında çeşitli hastalıkların her türlü tedavisi için tıpta uzun süredir kullanılan bir bitki olarak bilinmektedir. Günümüze kada.

Zerdeçal Tozu Nasıl Kullanılır

Altın sarı rengiyle bilinen zerdeçalın sağlığımızın üzerinde ki etkisi de altın değerınde. Hint safranı olarak da bilinen en eski zamanlardan beri.

Mutfakların Doktoru Zerdeçal!

Meme kanserine neden olan hücreleri yüzde 75 oranında bloke eden zerdeçal; karaciğer kanserinin metastaz yapmasını da yüzde 70.

Zerdeçal Her Hastalığa Çare Oluyor

Yapılan araştırmaların sonunda zerdeçalın lekotiren,prostoglandin,tümör, nekroze edici faktör ve interlokin-12 gibi iltihap oluşturan maddelerin ortaya çıkışını.

Alaçatı Ot Festivali: Keçi sütünden otlu dondurma

GENEL

3321 Gün 4 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1