Pazartesi06.05.2024

Zekiye Midyat

Zekiye Midyat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zekiye Midyat

Hükümet Kadın da hayatı anlatılan kadın belediye başkanı Zekiye Midyat ın oğlu Ferit Midyat, filmin yönetmeni amcasının oğlu Sermiyan.

Ailemizi Maskara Etti!

. alması Mardin in Midyat ilçesinde vatandaşları heyecanlandırdı. Mardin in Midyat ilçesinde Türkiye nin ilk kadın belediye başkanı olarak tanınan Zekiye Midyat.

Türkiye'nin İlk Kadın Belediye Başkanı...

Bedrettin Ağanın Mıdyat Belediye başkanı olan Nuri Midyat ile evli kızı Zekiye Hanım Midyat ta Belediye başkanı olan kocası Nuri Aziz in Nuri Midyat trafik.

Kercoz Aşireti

9. Adnan DARENDELİLER. 1962 - 1963. 8. Mahmut ÖZTOPRAK Bnb. 1962 -. 7. Necati GÜREL Per.Kd.Yzb. 1961 -.. 6. Zekiye MİDYAT. 1957 - 1961.

Midyat Belediye Başkanları

Oyuncu Sermiyan Midyat, Güneydoğu nun ilk belediye başkanı olan babaannesi Zekiye Midyat ın gerçek hikayesini anlattığı Hükümet Kadın.

Sinema Filmleri

3 Filme konu olan annesi Mıhallemi Emirinin kızı olan Türkiye nin ilk kadın Belediye Başkanı merhume Zekiye Midyat, gerçekte gayet güzel,.

Hükümet Kadın Filmine Tepki Bu Dine Hakarettir Haberi

Hükümet Kadında anlatılan kadın belediye başkanı Zekiye Midyat ın oğlu Annem 5 dil biliyordu diyerek, filmin yönetmeni olan yeğenine dava.

Hükümet Kadın Filmi Davalık Oldu

Mardin in Midyat ilçesinde Türkiye nin ilk kadın belediye başkanı olarak tanınan Zekiye Midyat Xate Hanım hayatının filme konu olması ilçe.

Türkiye'nin İlk Kadın Belediye Başkanı Filme Konu Oldu

Oyuncu Sermiyan Midyat, yönetmenliğini üstelendiği Hükümet Kadın filmiyle babaannesi Zekiye Midyat ı ve ailesini küçük düşürdüğünü iddia.

Sermiyan Midyat amcasından şikayetçi oldu

MAGAZİN

3306 Gün 22 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1