Perşembe30.05.2024

Zekeriya Öz

Zekeriya Öz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zekeriya Öz Oz_Zekeriya

1871 tweets 206 photos/videos 309K followers. Check out the latest Tweets from ZEKERİYA ÖZ oz_zekeriya

Zekeriya Öz

Eski savcı Zekeriya Öz ün Cumhurbaşkanı Erdoğan a hakaret içeren tweetleri retweetlemesi başına iş açtı. Erdoğan, Öz den davacı.

Zekeriya Öz

Zekeriya Öz d. 1968; Bursa, Türk hukukçu, Bolu savcısı. Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğretimini Bursa da.

Zekeriya Öz

yürüten istanbul cumhuriyet savcısı zekeriya öz hakkında soruşturma açılmasını ve soruşturmadan el çektirilmesini talep etti. yenerer in avukatı vural ergül.

Zekeriya Öz

Zekeriya Öz haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Zekeriya Öz ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Zekeriya Öz Haberleri

Yıl 1994, Aydın ilimizin Çine ilçesi. Savcı Zekeriya Öz, eşi ve çocuğuyla birlikte ilk görev yeri olan Çine ye taşındı. Yeni Savcı, önce, eşinin kara çarşafıyla.

Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz Kimdir...!!!paylaş

GündemHakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu nca HSYK görevden uzaklaştırılan Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Zekeriya Öz

Zekeriya Öz haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Zekeriya Öz kimdir, hayatı ve biyografisi. Zekeriya Öz Pes Dedirtti.

Zekeriya Öz Haberleri

2 Savcı Zekeriya Öz, seçimler için yaptığı kampanyayı sosyal medyadan duyuran Mahmut Tanal a destek verdi. Öz ün paylaştığı tweette seçmene.

Zekeriya Öz'ün Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret davası

GENEL

3353 Gün 7 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1