Pazartesi29.04.2024

Zakkum grubu

Zakkum grubu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zakkum Müzik Grubu

Zakkum, 1999 yılında Raindog adıyla Ankara da kurulmuş Türk alternatif rock grubu. Raindog ismiyle bine yakın sayıda sahne performansı gerçekleştiren grup, .

Zehr

Albümdeki bütün şarkı sözlerini grubun bateristi Cem Senyücel yazdı, besteler ise Yusuf Demirkol ve Eren Parlakgümüş e ait. Zakkum grubunun albümle aynı.

Zakkum Grubu

Zakkum / Müzik Grubu Zakkum, Glam ve Britrock yapan bir grup tur. 1999 dan beri bar programlarına devam eden bu grup, sayısı 10 a yaklaşan birçok barda.

Grup Zakkum Biyografi

Grup Zakkum Üyeleri Kimdir, İsimleri, Hayatları Hakkında Bilgileri ve Şarkılarını liste halinde sizlerle paylaşmak istiyoruz. Zakkum / Müzik Grubu. Zakkum, Glam.

Grup Zakkum Anason Beyaz Show

CEM: Öncelikle şunu söylemeliyim ki Raindog bir cover grubuyken Zakkum tamamen kendi şarkılarını üreten ve çalan br grup. Raindog, sahne hayatımızın ilk.

Zakkum Aktüel Dergisi Röportajı

Zapkolik kalitesiyle Zakkum tüm şarkıları, albümleri ve son çıkan Zakkum ayrı ayrı devam ederken onları bir grup kurma düşüncesi bir araya getirir.[1] Çok .

Zakkum Şarkıları Dinle

Zakkum şarkılarını ve kliplerini yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da dinle.

Zakkum Video Klipleri Ve Şarkıları

Zakkum, 1999 yılında Raindog adıyla Ankara da kurulmuş Türk Alternative Rock grubu. Raindog ismiyle bine yakın sayıda sahne performansı gerçekleştiren.

Zakkum Turizm Haftasını Didimlilerle kutladı

GENEL

3293 Gün 22 Saat 31 dk. önce yayınlandı

Zakkum yeni albüm müjdesi

MAGAZİN

3317 Gün 7 Saat 58 dk. önce yayınlandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Zakkum konseri

KÜLTÜR-SANAT

3317 Gün 8 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1