Cumartesi18.05.2024

Yükseköğretim Kurulu

Yükseköğretim Kurulu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı İnternet Sitesi. Ruanda Büyükelçisi Kayizari, YÖK Başkanı Saraç a Ziyarette Bulundu 17.03.2015. YÖK Başkanı Prof.

Akademik

1221 tweets 93 photos/videos 71.2K followers. Check out the latest Tweets from Yükseköğretim Kurulu YuksekogretimK

Ulusal Tez Merkezi

Fuara Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako, Yükseköğretim Kurulu YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yavuz Atar, KÜNİB Başkanı ve Ardahan.

Duyurular

Yükseköğretim Kurulu; tüm yükseköğretimi düzenleyen ve yükseköğretim kurumlarının çalışmalarına yön veren, kanunla kendisine verilen görev ve yetkiler .

Askıya Çıkardık

Yükseköğretim Kurulu, 1982 Anayasası nın 131. maddesi esasında; Yükseköğretim kurumlarının öğretimini planlamak, düzenlemek, yönetmek, denetlemek,.

İletişim

Yükseköğretim Kurulu haberleri, son dakika yükseköğretim kurulu haber ve gelişmeleri burada. Yeni Üniversite Kuruluyor, Sağlıkçılara Kadro, Nöbet ve Ek Ders.

Haberler

Yükseköğretim Kurulu, Çankaya. 7.891 beğenme · 96 kişi bunun hakkında konuşuyor. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Resmi Facebook Sayfası.

Yükseköğretim Kurulu Yuksekogretimk

Kurumlarının 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 51 inci maddesine göre kurulan idare teşkilatını kapsar. İKİNCİ BÖLÜM. Yükseköğretim Kurulu İdari.

Yükseköğretim Kurulu

MADDE 1- a 2547 sayılı Kanun un 65. maddesi hükmü gereğince Üniversitelerarası Kurul tarafından hazırlanan bu Yönetmelik Yükseköğretim kurumlarında.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı

5 Yükseköğretim Kurulu YÖK, yükseköğretim kurumlarını zamanında bitiremeyen öğrencilerin ödeyecekleri katkı payı ve öğrenim ücretlerine.

Yükseköğretim Kurulu

yükseköğretim kurulu translation Turkish English Dictionary - Çevirisi Türkçe İngilice Sesli Sözlük.

Yükseköğretim Kurulu Haberleri

yükseköğretim kuruluna; yükseköğretim denetleme kurulu, öğrenci seçme ve yerleştirme merkezi ile çeşitli planlama, araştırma ,geliştirme, değerlendirme, bütçe.

Yükseköğretim Kurulu

MADDE 1 – 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Yükseköğretim Kurulu Uzman Yardımcılarının mesleğe alınma, yetiştirilme, tez ve yeterlik sınavları ile.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU TEŞKİLATI VE ÇALIŞMA USULLERİ YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 31.12.1987 Resmi Gazete Sayısı: 19681. BİRİNCİ.

Lisansüstü Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliği

Konu : Yükseköğretim Kurumları Etik Davranış İlkeleri Hk. 22.1a.2014 - ezan Yükseköğretim Kurulu ve Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu tarafından,.

Yükseköğretim Kurulu'ndan Yazılı Açıklama

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU. 4Eük Sistemdeki Notlar-m 100`1ük Sistemdeki Karşılıklar: 3.55 89.50 3.09 78.76 2.63 68.03. 4 100 3.54 89.26.

Yükseköğretim Kurulu

Yükseköğretim KuruluHaberleri,Yükseköğretim KuruluSon Dakika Haberleri, En Son Yükseköğretim Kurulu Haberleri,Yükseköğretim Kurulu haberler, haberleri,.

Yükseköğretim Kurulu

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU TEŞKİLATI VE ÇALIŞMA USULLERİ YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm. GENEL HÜKÜMLER. Amaç ve Kapsam. Madde 1- Bu.

Yükseköğretim Kurulu Uzmanlığı Yönetmeliği

Yükseköğretim Kurulu Duyuruları. Anasayfa /; KURUMSAL /; Mevzuat. İLGİLİ SAYFALAR; Yükseköğretim Kurumları Etik Davranış İlkeleri

Rektör atamaları ne zaman?

POLİTİKA

3348 Gün 17 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1