Perşembe02.05.2024

Yükseköğretim Genel Kurulu

Yükseköğretim Genel Kurulu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı YÖK Genel Kurulu Toplantısına İlişkin Açıklama 20.03.2015. 2015 Yılı 4. Yükseköğretim Genel Kurulu Toplantısına ilişkin.

Yükseköğretim Kurulu Üyeleri

Adı, Görevi, Atanma tarihi, Resmî Gazete de yayınlanma tarihi, Bitiş tarihi, Seçildiği yer. 1, Yekta Saraç, Başkan.

Duyurular

Kurullar: Yükseköğretim Genel Kurulu ile Yükseköğretim Yürütme Kurulunu, YDK : Yükseköğretim Denetleme Kurulunu, ÖSYM: Öğrenci Seçme ve Yerleştirme.

Ulusal Tez Merkezi

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU TEŞKİLATI VE ÇALIŞMA USULLERİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler. Amaç ve Kapsam. MADDE 1.

Kurul Kararları

Üniversite, devlet kalkınma planları ilke ve hedefleri doğrultusunda ve yükseköğretim planlaması çerçevesinde, Yükseköğretim Kurulunun olumlu görüşü veya.

Akademik

Yükseköğretim Kurulu YÖK, 5 devlet üniversitesinde yapılan seçimle belirlenen 6 aday arasından, Yükseköğretim Genel Kurulu nda yapılan.

Askıya Çıkardık

1221 tweets 93 photos/videos 71.3K followers. Check out the latest Tweets from Yükseköğretim Kurulu YuksekogretimK

Yükseköğretim Kurulu

Geçen hafta içerisinde, bazı YÖK kararlarının akademik hayatı ilgilendirdiğini örneğin araştırma görevliliğindeki yaş sınırı ancak bu kararların.

Yükseköğretim Kurulu Teşkilatı Ve Çalışma Usulleri Yönetmeliği

1 -, orduilnufus.gov.tr. 2 -, bortarim.gov.tr. 3 -, giresunadsm.gov.tr. 4 -, dazkiri.gov.tr. 5 -, osmaniyenufus.gov.tr.

Yükseköğretim Kurulu Teşkilatı Ve Çalışma Usulleri

yök genel kurulu toplantısı haberi, yök genel kurulu toplantısı haberleri, yök genel kurulu toplantısı hakkında haberler, yök genel kurulu toplantısı son dakika, yök.

Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliği

5 Yükseköğretim Genel Kurulu, Pamukkale Üniversitesinde yapılan seçimle belirlenen rektör adayları arasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Yükseköğretim Genel Kurulu

Yüksekokulların organları, yüksekokul müdürü, yüksekokul kurulu ve yüksekokul. Akademik Genel Kurul, Yüksekokul Kurulu ve Yüksekokul Yönetim Kurulu.

Yükseköğretim Kurulu Yuksekogretimk

YÖK Genel Kurulu toplandı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Yök Genel Kurul Kararları Yayınlansın

Yükseköğretim Genel Kurulu, yukarıdaki b fıkrasında yazılı kişilerden oluşur. Genel Kurul her yarı yılda en az üç defa toplanır. Başkanın çağrısı veya üyelerin.

Yükseköğretim Genel Kurulu

Yeniden Yapılandırilması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası uygulanmasına ilişkin 07/07/2011 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul.

Yök Genel Kurulu Toplantısı

Fakülte, Enstitü ve Yüksekokul Yönetim Kurulları, ilgili Dekan veya Müdür ün getireceği.

Yök Genel Kurulu Toplantısı

Yükseköğretim kurumlarında aynı anda aynı düzeyde veya farklı düzeyde eğitim yapılması hususu, 22 Eylül 2011 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul.

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'na Göre Meslek

YÖK Genel Kurulu, 8 devlet üniversitesi için seçilen 3 er rektör adayının isimlerini Cumhurbaşkanlığına sunarken, 11 fakülteye ise dekan atadı. 06 Mart 2015 19:.

Yök Genel Kurulu Toplandı

Yükseköğretim Genel Kurulu, 14 devlet üniversitesinde yapılan seçimle belirlenen rektör adayları arasından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu

5 ANKARA AA - Yükseköğretim Genel Kurulu, Pamukkale Üniversitesinde yapılan seçimle belirlenen rektör adayları arasından Cumhurbaşkanı.

W Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı

Yükseköğretim Genel Kurulu kelimesinde haberler.

Üniversite Yönetim Kurulu

Yükseköğretim Genel Kurulu haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Yükseköğretim Genel Kurulu ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

T.c. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Bilgi

W YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI. GENEL KURUL KARARLARI tamamlanmadığı ve Yükseköğretim Kurumlarımızın lisansüstü eğitime başlama.

Yök

Rektör adayları belirlendiYükseköğretim Genel Kurulu, 14 devlet üniversitesinde yapılan seçimle belirlenen rektör adayları arasından,.

Erdoğan'a Sunulacak Rektör Adayları Belirlendi

vünsaııööıterítsı KURULU BAŞKAN Lıöı il KARALARİ kararda, 25/68/2011 tarih ve 2011.i7.937 sayılı Yükseköğretim Genel Kurul Kararı uyarınca.

Yök Genel Kurulu Toplantısı

W YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI 172 ve 173. maddelerinin uygulanmasına ilişkin 07/07/2011 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul.

Yükseköğretim Genel Kurulu Haberleri

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU DÖNEMİ: 1981-. Yükseköğretim Genel Kurulu .. II- YÜKSEKÖĞRETİM DENETLEME KURULU ÇALIŞMALARININ GENEL.

YÖK rektör adayları listesi

GENEL

3330 Gün 9 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1