Çarşamba08.05.2024

yolcu uçağı

yolcu uçağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yolcu Uçağı

İspanya dan Almanya ya giden bir yolcu uçağı 144 ü yolcu 150 kişiyle Fransız Alpleri ne çakıldı. İtalya ya yakın Barcelonnette kasabasına 30.

Yolcu Uçağı

Yolcu uçağı, genel anlamda sadece yolcu taşıma amacına yönelik olarak üretilmiş uçak. Yolcuların yanı sıra yolculara ait bagajların ve kısmen diğer.

Yolcu Uçağı

Yolcu uçakları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 51 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 51 tanesi görülmektedir.

Kategoriyolcu Uçakları

F-16 pilotuna yolcu uçağı verilirse. VİDEO SPONSOR. F-16 pilotunun yolcu uçağı ile yaptığı akıl almaz hareketler. 20-kisinin-oldugu-saldiridan-yeni- goruntuler.

Video

En büyük yolcu uçağı istanbul a geldi videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

En Büyük Yolcu Uçağı İstanbul'a Geldi Videosu

Lufthansa şirketine bağlı Germanwings havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Fransa nın güneyindeki Alp Dağları yakınlarında düştü.

Fransa'da Düşen Uçağın Karakutusu İnceleniyor

2 150 kişi taşıyan Germanwings Havayolları na ait 4U 9525 sefer sayılı yolcu uçağı, Fransa nın güneyinde, Alp Dağları civarındaki Barcelonnette.

Fransa'da 150 Kişi Taşıyan Yolcu Uçağı Düştü

2 İspanya nın Barselona kentinden saat 11.08 de kalkan 4U9525 sefer sayılı uçakta 148 yolcu ve mürettebat bulunuyordu. Uçağın enkazı Digne.

Havayolu şirketleri havacılık politikalarını güncelliyor

DÜNYA

3330 Gün 0 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1