Pazartesi29.04.2024

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul

Galatasaray ın mali, idari ve hukuki güvenini Galatasaray ın sahibi olan sizlere devrediyoruz. Ayrıca burada olduğunuz için sizleri kutluyorum.

Mali Genel Kurul Yapılacak

Galatasaray da yıllık olağan mali genel kurul yarın yapılacak. Kurulda Duygun Yarsuvat ve Ünal Aysal dönemlerinin ayrı ayrı ibraya sunulması.

Galatasaray Mali Genel Kurulu Başladı

3 Galatasaray Kulubü nün Yıllık Olağan Genel Kurulu Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi nde başladı.İlk olarak Genel Kurul Başkanlık Divanı.

Duygun Yarsuvat Mali Kongrede Açıkladı Galatasaray Radyosu

46 dak. önce Galatasaray da haftalardır beklenen ve kulüpte fikri ayrılıkara neden olan yıllık olağan genel kurul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi nde yapılıyor.

Gözler Mali Genel Kurulda

11 Galatasaray Kulübü nün 2015 yılı olağan mali genel kurulu bugün kulübün geriye dönük 1 yıllık faaliyet ile denetim kurulu raporları okunup,.

1.olağan Mali Genel Kurul Ve 2.olağan Genel Kurul Gündem

Olağan Genel Kurulu aşağıda belirlenen gündem maddeleri gereğince 31 Ekim 2008 01.11.2008-31.10.2009 ile 01.11.2009-31.10.2010 yılları 2 yıllık.

Galatasaray'da Mali Genel Kurulu Günü

5 G.Saray ın yıllık olağan mali genel kurul toplantısına eski başkan Ünal Aysal da katılacak. Eğer her iki yönetimin de ayrı ayrı ibra edilmesine.

Galatasaray Yıllık Olağan Mali Genel Kurulu Haberleri

Galatasaray Mali Genel Kurulu nda yönetim, mali ve idari açıdan ibra edildi. Galatasaray ın 27 Mart ta yapılan olaylı Mali Genel Kurul da Divan Kurulu.

Shareholders – Financial İnformation

Commonwealth Bank annual general meeting is when shareholders meet with the Chairman, CEO, CFO and the management team of the Bank.

L'oréal Finance Annual General Meeting Documents

March 16, 2015: Draft resolutions and Report of the Board of Directors to the Ordinary and Extraordinary Annual General Meeting of April 22, 2015 in French.

Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı

Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı Yönetim Kurulu nun Mali ve Yönetsel bakımdan aklanmasının ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanması,

Galatasaray'da Mali Genel Kurul Başladı

3 Galatasaray Kulübü nün 2015 yılı olağan mali genel kurulu başladı. kulüp yıllık ödentisinin 200 liradan 300 liraya yükseltilmesi, disiplin.

Beşiktaş Kulübü'nün Yıllık Olağan İdari Mali Genel Kurul Toplantısı

Beşiktaş Kulübü nün Yıllık Olağan İdari Mali Genel Kurul Toplantısı - 1 videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Mali Genel Kurul Gündemi

Olağan Mali Genel Kurulu aşağıda belirlenen gündem maddeleri gereğince 01 01.11.2014–31.10.2015 ile 01.11.2015–31.10.2016 yılları 2 yıllık tahmini.

Mali Genel Kurul Duyurusu Türkiye Tenis Federasyonunun

Olağan Mali Genel Kurulu 22 Kasım 2014 tarihinde. Cumartesi 6- 2015-2016 yıllarını kapsayan faaliyet programı ile tahmini bütçenin okunması, müzakeresi.

Mali Genel Kurul Haberleri

Beşiktaş Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı nda konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalarda bulundu. Spor middot; Beşiktaşta.

Tyf

Dosya Türü. Dosya Adı. Pdf. 4.Olağan Mali Genel Kurul Divan Kurulu Toplantı Tutanağı. İndir. Pdf. 4.Olağan Mali Genel Kurul Kesin Delege Listesi 14.11.2014 .

Tüzük

Seçimli Genel Kurul toplantılarının olduğu yıllarda, İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Olağanüstü Genel Kurul toplantılarına, o yıl için Olağan Genel Kurul .

Olağan İdari Ve Mali Genel Kurul Toplantısı Hakkında Duyuru

Beşiktaş Kulübü nün, Yıllık Olağan İdari Mali Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlanamadığı için ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 24 Mayıs.

Olağan Mali Genel Kurul

G.Saray da mali kongre heyecanı Görseli G.Saray da mali kongre heyecanıG. Saray Kulübü nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısı yarın yapılacak.

4. yıldızı kim alır?

SPOR

3319 Gün 22 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1