Cumartesi04.05.2024

Yılın Erkek Oyuncusu

Yılın Erkek Oyuncusu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yılın Erkek Oyuncusu 2014

2014 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerde, en yakışıklı, en başarılı, en beğenilen, en sempatik, en karizmatik, en profesyonel erkek oyuncusu sizce.

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

kanald.tr takipçileri Yılın En İyi Erkek Oyuncusu nu seçti. İşte sonuçlar!

Çağatay Ulusoy

Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, 1964 yılından beri düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali nin en iyi erkek oyuncu dalında verilen ödülü.

Altın Portakal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü

Anket: Size Göre 2014 Yılının En İyi Yardımcı Erkek Oyuncusu Kimdir? 11 ay önce | Anket. oy vermeye başlayın…! Size Göre 2014 Yılının En İyi Yardımcı Erkek.

En Iyi Erkek Oyuncu Anketi

oy vermeye başlayın…! Size Göre 2014 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu Kimdir?

Anket Size Göre 2014 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu Kimdir

Yılın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu Drama: Yeşim Ceren Bozoğlu/O Hayat Benim ve İlkin Tüfekçi/ Kara Para Aşk. Yılın En İyi Erkek.

2014'ün En İyileri Kimler Oldu?

Yılmaz Erdoğan Son Umut filmindeki rolüyle Avustralya da en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü!

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Yılmaz Erdoğan

Siyaset Dergisi nin 20.yıl özel gecesinde ödül alacak kişi ve kurumların belirlenmesi. amacıyla düzenlediğimiz anketin süresi dolduğu için bugünden itibaren.

Pasif

Anketimizin sonunda 2014 yılının en iyi erkek oyuncusunu belirleyeceğiz.Sizler de oyunuzu kullanarak anketimize katılabilirsiniz.

2014 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu Anketi

Amerikan Basketbol Ligi NBA takımlarından San Antonio Spurs ün Fransız oyun kurucusu Tony Parker, üst üste 2. kez Avrupa da yılın en iyi.

Avrupa'da Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Seçildi

Tolga Çevik, Altın Kelebek Ödülleri nde Yılın Komedi Erkek Oyuncusu seçildi! İşte ödülün açıklanma anı ve Tolga Çevik in teşekkürü! :

Tolga Çevik

SosyalMasa.Com olarak sizlerin oylarıyla belirlediğimiz anketlerimizi sizlere sunmaktan gurur duyarız. Aşağıda 2014 yılının en iyi erkek oyuncu.

2014 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu Anketi

Avcılar Bilim Doğa Anadolu Lisesi Meclis öğrencileri Uğur Polat a yapmış oldukları anket sonucunda Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülünü.

Doğa Koleji Öğrenci Meclislerinden Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Ödülü

Devlet Tiyatroları ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yön Sanat Tiyatrosunun kuruluşunun 5. yılında düzenlediği Türkiye nin ilk Engel siz.

Engelli Tolga Demiralp'e ''yılın En İyi Erkek Oyuncusu'' Ödülü

TurkDiziFilm.Com olarak sizlerin oylarıyla belirlediğimiz anketlerimizi sizlere sunmaktan gurur duyarız. Aşağıda 2014 yılının en iyi erkek oyuncu anketine oy.

2014 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu Anketi

ElleStyleAwards yılın erkek oyuncusu cgtyulusoyofficial

Ellestyleawards Yılın Erkek Oyuncusu Cgtyulusoyofficial

en iyi erkek oyuncu haberleri, güncel en iyi erkek oyuncu haber ve fotoğrafları Milliyet Yılın En İyi Gazetesi seçilirken, Üç Adam da En İyi.

En İyi Erkek Oyuncu

Son 10 yılın en iyi film, en iyi erkek oyuncu ve en iyi kadın oyuncu ödüllerini kazananlar, Oscar ın 10 yıllık özeti, son 10 yılın oscar kazananları, en iyi kadın.

Son 10 Yılın En İyi Film En İyi Erkek Oyuncu Ve En İyi Kadın Oyuncu

Sinema dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü Selen Uçer e, Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü Kıvanç Tatlıtuğ a verildi.

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ Foto Galerisi Resim 1

Jürinin yaptığı değerlendirme sonucu, sinema dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülüne Can filmindeki rolüyle Selen Uçer, Yılın En Başarılı Erkek .

Yılın En İyi Oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ

Geçen ay Devlet Tiyatrolarının DT sahnelerinde seyircinin beğenisine sunulan ´ ´Nihayet Bitti´´ oyununun bedensel engelli sanatçısı Tolga.

Engelli Tolga Demiralp´e ´´yılın En İyi Erkek Oyuncusu´´ Ödülü

Yılın en iyi çıkış yapan erkek oyuncusu yakındoğuüniversitesi Mutluluk : SerkanCayoglu pic.twitter/5rBlEtBGv6. 43 retweets 164.

Serkan Çayoğlu Fan On Twitter Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek

5 Oscar Ödülleri nde bu yıl, geçen yıla oranla daha sağlam bir rekabet var En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dediğimizde bu yılın en öne çıkan ismi.

Oscar 2015 Tahminleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Son 20 yılda Oscar heykelciği `En İyi Erkek Oyuncu` dalında kimlere verildi hatırlamak için tıklayınız.

Daniel Day Lewis Lincoln

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı oyuncumuz Bogdan Bogdanovic, FIBA Europe tarafından düzenlenen 2014 Yılın Oyuncusu Ödülü ne aday gösterildi.

Bogdan Bogdanovıc Fıba 2014 Yılın Oyuncusu Ödülü'ne

2014 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan dizilerde, en yakışıklı, en başarılı, en beğenilen, en sempatik, en karizmatik, en profesyonel erkek oyuncusu sizce.

Yılın Erkek Oyuncusu 2014 Vuran Erkek Oyuncuyu Belirliyor Erkek

Oylamanın 15 Ağustos tarihine kadar devam edeceği ankette en çok oyu alan erkek oyuncu Yılın En Başarılı ve Sevilen Erkek Dizi Oyuncusu seçilecek.

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusunu Seçiyoruz!

Yılın sonuna geldiğimiz şu zamanda, bizde sizler için, kendimizce, naçizane, en iyi performansları ile beğendiğimiz, öne çıkan erkek oyuncuları.

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları ödül töreni

GENEL

3333 Gün 23 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1