Çarşamba01.05.2024

Yeşilay Vakfı

Yeşilay Vakfı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yeşilay

Yeşilay Haftası Beşiktaş Meydan Etkinlikleri; Mustafa Sandal dan Yeşilay Konseri. Yeşilay, Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı Mükemmelikte 3 Yıldız Yetkinlik.

Yeşilay Vakfı

Yeşilay, sigara, alkollü içki ve diğer uyuşturucu gibi alışkanlıklar ile mücadele eden ve bütün zararlı alışkanlıklardan halkın ve bilhassa gençlerin korunması için.

Yeşilay

Türkiye Yeşilay Vakfı nın kuruluş kararı, Resmi Gazete de yayımlandı. 3 milyon lira tutarında malvarlığı ile kurulan vakıf, tütün, alkol ve madde.

Yeşilay Vakıf Kurdu

Yeşilay, sigara, alkol, madde ve internet bağımlılığıyla, kumar ve fuhuşa karşı mücadele etmek amacıyla bir vakıf kurdu. Vakfa, her yıl bütçeden.

Yeşilay Vakıf Kurdu

Yeşilay ın Amaçları ve Çalışmaları konusunda aradığınız tüm bilgi belge yazı ve dokümanlara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Yeşilay'ın Amaçları Ve Çalışmaları Bilgi Ve Yazılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın oğlu Bilal Erdoğan ın başında olduğu TÜRGEV ve kızı Esra Albayrak ın yönetiminde yer aldığı Yeşilay Vakfı na.

Yeşilay Vakfı Arşivleri

Yeşilay nedir, yeşilay ne demek, yeşilay anlamı, yeşilay hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu.

Yeşilay Nedir? Yeşilay Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Halen yürürlükte olan bu madde uyarınca Cemiyet e 2013 yılında 12.8 milyon TL para aktarıldı. Torba yasalaşır ise Yeşilay Vakfı na da Sağlık.

Bu Da 'yeşilay Havuzu'

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu. Yeşilay Haftasını Kutladık Yayın tarihi: 04.03.2015 - 11:39. YEŞİLAY HAFTASI1-7 MART. Alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun.

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu

Kızılay, Yeşilay Cemiyeti ve Türkiye Yeşilay Vakfı tarafından kuruluş amaçlarına uygun olarak kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan mülkiyeti.

Cumhuriyet Gazetesi

6487 sayılı Bazı Kanunlar İle 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunla Türkiye Yeşilay Vakfı kuruldu.

Sgk Rehberi

yeşilay vakfı, yeni kurulmuş olan bir vakıftır. yeşilay derneği yeşilay derneği tarafından alkol ve sigara bağımlılığını yok etmek üzere.

Yeşilay Vakfı

Ayrıca GVK nun 89. Maddesine Türk Yeşilay Cemiyeti de eklenmiştir. Dolayısıyla Yeşilay a yapılan bağışların tamamı da kurum kazancından indirilebilecektir.

Yeşilay Ankara Şubesi

Hans Gabor Şarkı Yarışması nda finale kalan İbrahim YEŞİLAY, yeteneği ile yarışmadaki herkesi kendisine hayran bıraktı. Yarışma boyunca pek çok opera ve .

Üstün Yetenek Bursiyerimiz İbrahim Yeşilay

yeşilay vakfı

İnternet düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'nda

GENEL

3333 Gün 7 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1