Cumartesi27.04.2024

Yermuk Kampı

Yermuk Kampı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yermuk Kampı

IŞİD militanlarının büyük bir bölümünün, Şam yakınlarında bulunan Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermuk Kampı ndan çekildiği bildirildi.

Yermuk Kampı

Suriye nin başkenti Şam daki Yermuk mülteci kampında koşullar gün geçtikçe insanlık dışı bir hal alırken yaşanan dram Esed ve güçlerinin yüzünü bir kez daha .

Farkında Mısınız? Yermuk'te İnsanlık Ölüyor

4 Bu insanlar Yermuk Kampı nda unutuldu haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet DÜNYA sayfasında!

Bu İnsanlar Yermuk Kampı'nda Unutuldu

YDH- Silahlı grupların Şam daki Yermuk Filistin mülteci kampına yönelik saldırıları sebebiyle Filistinlilerin yüzde 95 inin kampı terk ettikleri bildirildi.

Yermuk Kampı Boşaldı

Yermük Mülteci Kampı nda faaliyet gösteren heyetler ve kurumlar bugün 13 Nisan Pazartesi kamp sakinlerinin direnişini desteklemek amacıyla gösteri.

Yermuk Mülteci Kampı

Muhalif Suriye Genel Devrim Konseyi, rejim güçlerinin kuşatması altındaki Yermuk Kampı nda son altı ayda ölenlerin sayısının 48 e.

Şam'daki Yermuk Kampı'nda Açlıktan Ölümler

Suriye nin başkenti Şam ın güneyindeki Şam daki Yermuk Kampı ndaki Filistinliler , tüm dünyaya Esed rejiminin kampa uyguladığı ambargonun.

Yermuk Kampı'ndan Dünyaya Çağrı

33 dak. önce IŞİD militanlarının büyük bir bölümünün, Şam yakınlarında bulunan Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermuk Kampı ndan çekildiği bildirildi.

Işid Yermuk Kampı'ndan Çekiliyor Haberi

Suriye nin başkenti Şam ın güneyindeki Şam daki Yermuk Kampı ndaki Filistinliler , tüm dünyaya Esed rejiminin kampa uyguladığı ambargonun.

IŞİD Şam yakınlarındaki Yermuk Kampından çekildi

DÜNYA

3299 Gün 17 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1