Pazar19.05.2024

Yeni Dünya Vakfı

Yeni Dünya Vakfı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yeni Dünya Vakfı — Yeni Bir Dünya İçin Çalışıyoruz

Yeni Dünya Vakfı artık bir tık yakınınızda. 20 Mart 2015. Vakıf dostu bağışçılarımız web sayfamızdan artık çok kısa sürede ve kolayca bağış yapabilecekler.

Burs Sonuçları

The latest Tweets from Yeni Dünya Vakfı yenidunyavakfi. Yarınlar için bugünden çalışıyoruz.

Yeni Dünya Vakfı Burs

Yeni Dünya Vakfı, Fatih, İstanbul. 5.039 beğenme · 751 kişi bunun hakkında konuşuyor. Yarınlar için bugünden çalışıyoruz.

İletişim

5 eğitim ve öğretim yılında Yeni Dünya Vakfı öğrencilere burs Yeni Dünya Vakfı Kurulduğu 1996 yılından bu yana ana gaye olarak,.

Bursiyerler

4 Yeni Dünya Vakfı Kurulduğu 1996 yılından bu yana ana gaye olarak, ülke gençliğinin maddi manevi donanımlarla mücehhez yetişmesi için.

Burs Müracaat Formu

Yeni Dünya Vakfı 2014 Oylat İstişare ve Değerlendirme Çalıştayı, Aile İçi İletişim Semineri-Mehmet Teber. Yeni Dünya Vakfı uploaded a video 1 year ago. 24:41.

Vakfımızın Burs Mülakat

Adres : Alemdar Mah. Prof. Dr. İ. Kazım Gürkan Cad. No:15 Fatih Cağaloğlu İSTANBUL Telefon : 0212 526 3 334 Faks : 0212 526 3 334 E-Posta.

Yeni Dünya Vakfı Yenidunyavakfi

5 Türkiye de 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Yeni Dünya Vakfı Küçükmenderes Bölge Temsilcisi Ödemişli iş adamı Muhammet Şen oldu.

Yeni Dünya Vakfı

YENİDÜNYA VAKFI BURSU. YENİDÜNYA VAKFINDAN BURS ALMAYA HAK KAZANMIŞ ÖĞRENCİLERDEN İSTENİLECEK EVRAKLAR. 1–2011–2012.

Yeni Dünya Vakfı Burs Programı Burs Duyuruları

5 eğitim ve öğretim yılında Yeni Dünya Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere burs imkanı sunuyor. Üniversite öğrencilerine.

Yeni Dünya Vakfı Bursu ~ Öğrenci İşleri

Tüm İslam dünyasını tanıma, tanıtma ve geleceğin liderlerini çıkartmak için kurulan Yeni Dünya Vakfı, Sağlam Genç, İradeli Lider ismiyle gençlere yönelik yeni.

Yeni Dünya Vakfı

TIME- Yeni Dünya Vakfı Giresun İl Temsilciliği Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Vakıf Genel Başkanı Mahmut Göksü tarafından.

Yeni Dünya Vakfı Genel Merkez

Yeni Dünya Vakfı Genel Koordinatörü Yunus Bostancı, Uşak eski Milletvekili Alim Tunç ve Ödemiş Yeni Dünya Vakfı ilçe temsilcileri Ödemiş.

Muhammet Şen Yeni Dünya Vakfı'nın Bölge Temsilcisi Oldu

Yeni Dünya Vakfı heyeti, ziyaret serüvenini önce Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin i ziyaret ederek başladı.

Yenidünya Vakfı Bursu » Bilim Şenliği

Yine Yeni Dünya Vakfı ve Yaşadığımız Yeni Anlar Yayın tarihi: 22.12.2014 - 20: 19. Yeni Dünya Vakfı Gönüllülerinin okulumuza yaptığı ziyaret mutlu anlar yaşattı.

Yeni Dünya Vakfı Burs Başvuruları Başladı

5 a ziyaretçiden 45 fotoğraf Yeni Dünya Vakfı e bak.

Yeni Dünya Vakfı Haberleri

26 Niasan 2014 Cumartesi saat 10:00 da İstanbul Yeni Dünya Vakfı nda organize edilen Helal Gıda Semineri ne GİMDES Fıkıh Kurulu Üyelerinden Mustafa.

Yeni Dünya Vakfı Açıldı

5 YENİ DÜNYA VAKFI İSTİŞARE TOPLANTISI ANTALYA DA YAPILDI - Bu yıl 19 uncusu düzenlenen İstişare Toplantısı nın açılış konuşmasını.

Yeni Dünya Vakfı Temsilcileri Başkan Badem'i Ziyaret Etti

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen i ziyaret etti.

Yeni Dünya Vakfı Üç İlçe Belediye Başkanına Projelerini Anlattı

Dönem Millet vekili ve Aksaray Ak Parti Millet vekili Aday adayı Ahmet Yaşar Yeni Dünya Vakfı istişare kurulunun toplantısına katıldı.Bu yıl.

Yine Yeni Dünya Vakfı Ve Yaşadığımız Yeni Anlar

BİR DE KENDİ YAPTIĞI TABLOYU HEDİYE ETTİ. YENİ DÜNYA VAKFI HİZMETTE… reklam. Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ve Vali.

Yeni Dünya Vakfı

Genel Müdürümüz Dr. Nusret Yazıcı, Yeni Dünya Vakfı Başkanı Mahmut Göksu başkanlığındaki heyeti makamında kabul etti. Yeni Dünya Vakfı.

Yeni Dünya Vakfı'nda Helal Gıda Semineri..

5 Ödemiş Yeni Dünya Vakfı kahvaltı düzenledi. 1996 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana birçok üniversite öğrencisine ve ihtiyaç sahibi.

Yeni Dünya Vakfı İstişare Toplantısı Antalya'da Yapıldı

Tüm İslam dünyasını tanıma, tanıtma ve geleceğin liderlerini çıkartmak için kurulan Yeni Dünya Vakfı, Sağlam Genç, İradeli Lider ismiyle.

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Göksu'dan Başkan Çimen'e Ziyaret

Yeni Dünya Vakfı tarafından düzenlenen MEKKENİN FETHİ konulu konferansa Müftümüz Dr. İlhan İHSAN da katıldı.

Yeni Dünya Vakfı İstişare Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde Yeni Dünya Vakfı tarafından imam hatip lisesinde öğrenim gören 221 kız öğrenciye kışlık mont dağıtımı yapıldı.

Yeni Dünya Vakfı Hizmette…

Müslümanların katılımıyla gerçekleşecek olan ve uzun süre gerçekleşecek olan Yeni Dünya Vakfı nın Sağlam Genç, İradeli Lider ismini.

Yeni Dünya Vakfı İslam Dünyası Seminerleri

POLİTİKA

3345 Gün 17 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1