Perşembe02.05.2024

Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz

Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz

Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz, siz bu devleti milleti ne sanıyorsunuz? ifadelerini kullandı. Erdoğan, provokasyon iddialarına da,.

Erdoğan 'yav' Dedi Onlar 'lan' Anladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Ağrı daki çatışmaya yönelik HDP ye seslendiği Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz? sözleri çarpıtıldı.

Erdoğan'dan Hdp'ye Yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz

5 Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı nda Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine konuşan Erdoğan, yaralı askerleri HDP lilerin taşıdığı yalanlarken.

Cumhuriyet Gazetesi

4 Erdoğan dan HDP ye Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz middot; Erdoğan dan HDP ye Yav siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Demirtaş o.

Erdoğan Yaralı Askerleri Hdp'lilerin Taşıdığı Yalan Yav Siz Kendinizi

6 Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz, siz bu devleti milleti ne sanıyorsunuz? Çözüm süreci askeri bir zorunluluğun değil, siyasi bir kararın neticesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ağrı'daki Çatışmaya Yönelik Hdp'ye

1 Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Ağrı daki Çatışmaya Yönelik Hdp ye Seslendiği Yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz? Sözleri Çarpıtıldı.

Cumhurbaşkanı 'yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz?

4 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı daki saldırıya dair Provokasyon varsa terör örgütü güdümündeki partinin kurguladığı.

Yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz?

5 Neymiş efendim bölücü terör örgütünün mensupları da oraya katılacakmış diyen Erdoğan, Yav siz kendinizi ne sanıyorsunuz! ifadesini.

Erdoğan Çok Sert Konuştu Yav Siz Kendinizi Ne Sanıyorsunuz

5 Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ın Ağrı daki çatışma sonrası yaralı askerilerin HDP liler tarafından.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yav' kelimesi 'Lan' olarak çarpıtıldı!

GENEL

3305 Gün 23 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1