Pazar28.04.2024

Yassıada

Yassıada haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yassıada

Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı Yassıada için planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adaları projesinde ilk kazma Başbakan.

Yassı Ada

Demokrasi ve Özgürlük Adası ya da bilinen adıyla Yassıada, Marmara Denizi nde İstanbul a yakın küçük bir ada. Biri sivri, diğeri yassı görünümlü olan, birbirine.

Yassıada

Yassıada Yargılamaları, 27 Mayıs 1960 Darbesi nden sonra iktidardan uzaklaştırılan Demokrat Parti yönetiminin, darbeyi gerçekleştiren cunta tarafından kurulan.

Yassıada Yargılamaları

9 Başbakan Ahmet Davutoğlu, merhum Başbakan Adnan Menderes ve iki bakan arkadaşının idam edildiği Yassıada yı Özgürlük ve Demokrasi.

Yassıada

Daha sonra ada, Mısır Hıdivi İsmail Paşa ya satılmıştır. Ancak, İsmail Paşa da adanın imarı ile ilgilenmemiştir. Yassıada, 1947 yılında Deniz Kuvvetleri tarafından.

Yassıada 'özgürlük Ve Demokrasi Adası' Oluyor

15 Belgede yer alan bilgilere göre Menderes in son yolculuğuna yürüdüğü Yassıada da 378 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel inşa edilecek. Otelde.

Adalar Belediyesi

36 dak. önce Davutoğlu Yassıada ya gitmeden önce eylem haberi en güncel türkiye haberleri ve gelişmeleri Türkiye nin en cesur gazetesi Radikal de!

Yassıada Ve Sivriada'ya İlk Kepçe Vuruldu Adalar Savunması

16 dak. önce Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı Yassıada için planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adaları projesinde ilk kazma Başbakan.

Davutoğlu Yassıada'ya Gitmeden Önce Eylem

Yassıada Haritası İstanbul 40° 51 dk, 54 sn. KUZEY 28° 59 dk. 39 sn. DOĞU. Yassıada uydu görüntüsü, harita TR.

Yassıada Özgürlük ve Demokrasi Adası projesi

GENEL

3272 Gün 6 Saat 39 dk. önce yayınlandı

1