Salı07.05.2024

Yasin Börü

Yasin Börü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yasin Börü

6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yaşamını yitiren Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülme olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan.

Yasin Börü

Diyarbakır da kurban eti dağıtan 4 kişiyi 20 şer kez bıçaklayıp, cansız bedenlerini sürükleyerek kafataslarını parçalayan PKK lı canilerin kamera görüntüleri,.

Video

yasin börü, Aslen diyarbakırlı olan ve diyarbakır da yaşayan gaffur okkan lisesi 3. sinif öğrencisi.. Henuz 16 yaşinda ydı .. neden bu başligi actin, bizene bundan.

Yasin Börü

6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yaşamını yitiren Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülme olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ancak olayın.

Yasin Börü Cinayetinde Flaş Gelişme

Diyarbakır da 6-7 Ekim de IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyat Güneş in vahşice.

Yasin Börü Cinayetinde Kan Donduran Detay

Kurban Bayramın 4. günü kurban eti dağıtan Yasin Börü 16, Hüseyin Dakak 19 , Hasan Gökgöz 26 ve Riyad Güneş in 28 öldürülmesinin.

Yasin Börü'nün Günlüğünde Ağlatan Cümle

Yasin Börü yü Unutma. 5322 likes · 1093 talking about this. Yasin Börü yü Unutma!

Yasin Börü'yü Unutma

Kendinizi Yasin Börü nün Babasının Yerine KoyunBaşbakan Davutoğlu, İç Güvenlik Yasası Meclis te. Muhalefete bir kez daha sesleniyorum. Kendinizi 4.

Yasin Börü Haberleri

Kurban Bayramı nın 4. gününde Yasin Börü 16, Hasan Gökgöz 26 , Yusuf Er 18 ve Hüseyin Dakak 19 Bağlar ilçesindeki bir dernek.

'oğluma İşkence Yapılırken Balkondan Kadınlar Zılgıt Çekmiş

yasin börü

Yasin Börü'yü kim öldürdü?

ASAYİŞ

3332 Gün 16 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1