Cumartesi04.05.2024

Yaşar Erkam Yaldız

Yaşar Erkam Yaldız haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yaşar Erkam Yaldız

Hurdaya dönen otomobilde bulunan Yaşar Erkam Yaldız öldü, Ahmet Bor ise ağır yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Bülbül kazayı yara.

Adana Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü 1 Yaralı

6 Hurdaya dönen otomobilde yolcu konumunda bulunan Yaşar Erkam Yaldız, kaza yerinde hayatını kaybederken, Ahmet Bor ise ağır yaralandı.

Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü 1 Ağır Yaralı

7 İddiaya göre otomobil tutkunu olan ve sık sık gece yarış yapan Ahmet Börk 25 yanına arkadaşı Yaşar Erkam Yaldız ı 25 alarak 01 AB 369.

Adana'da Yarış Yapan Araçların Feci Trafik Kazası 1 Ölü

4 Otomobilde bulunan Yaşar Erkam Yaldız hadise yerinde öldü. Ahmet Börk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Öbür otomobil sürücüsü.

Yaşar Erkam Yaldız Haberleri

7 Yaşar Erkam Yaldız Haberleri. Otomobil ikiye bölündü: 1 ölü, 1 ağır yaralıAdana da meydana gelen trafik kazasında ikiye bölünen otomobilde.

Ağaca Çarpan Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü 1 Yaralı

3 Hurdaya dönen otomobilde yolcu konumunda bulunan Yaşar Erkam Yaldız, kaza yerinde hayatını kaybederken, Ahmet Bor ise ağır yaralandı.

Yaşar Erkam Yaldız

3 Kazada sürücü Börk, ağır yaralandı, aynı araçta bulunan Yaşar Erkam Yaldız, olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerince TOKİ Numune.

Adana'da Trafik Kazası 1 Ölü 1 Yaralı

33 dak. önce İddiaya göre otomobil tutkunu olan ve sık sık gece yarış yapan Ahmet Börk 25 yanına arkadaşı Yaşar Erkam Yaldız ı 25 alarak 01 AB 369.

Otomobil İkiye Bölündü 1 Ölü 1 Ağır Yaralı Haberi Ve Son Dakika

1 Yaşar Erkam Yaldız Haberleri - Haberler Detayı - Haber Detayda Gizlidir.

Adana Çukurova'da trafik kazası: Otomobil ikiye ayrıldı

ASAYİŞ

3320 Gün 12 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1