Cumartesi27.04.2024

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

İSTANBUL AA - İstanbul da düzenlenen 43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası nın ilk gününde Türk güreşçiler 1 altın,.

43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

14 İstanbul da düzenlenen 43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası nın ilk gününde Türk güreşçiler 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz.

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası Başladı

15 Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul da yapılan 43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası, Ahmet Cömert Spor.

Yaşar Doğu Güreş Turnuvası İstanbul'da Başlıyor

2 Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul da organize edilen 43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası, yarın saat 13:00 da.

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

Uluslararası Yaşar Doğu Büyük Erkekler Serbest Güreş Turnuvası kapsamında Ankara ya geleceğini bildiren Amerika Birleşik Devletleri serbest güreş takımı,.

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası Haberleri

Daha fazla örnek cümleler görüntüle: 43. YAŞAR DOĞU BÜYÜKLER SERBEST GÜREŞ TURNUVASI MİNDER C. 43. YAŞAR DOĞU BÜYÜKLER SERBEST.

43. Yaşar Doğu Büyükler Serbest Güreş Turnuvası

1936 yılında Ankara da askerde iken, Güreş İhtisas Kulübü ne girdi ve minder Oslo Turnuvası Yaşar Doğu nun katılıp da şampiyon olmadığı tek serbest stil.

Yaşar Doğu

Etiket Sonuçları: Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası. İlk gün 1 i altın 4 madalya Görseli İlk gün 1 i altın 4 madalya43. Uluslararası Yaşar Doğu Serbest Güreş.

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

SPOR

3317 Gün 3 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1