Salı07.05.2024

Vedat Türkali

Vedat Türkali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Vedat Türkali

Vedat Türkali doğum Abdulkadir Pirhasan. 13 Mayıs 1919, Samsun yazılarında kullandığı ismidir. Senarist, şair ve romancı olan Türkali, liseyi Samsun.

Vedat Türkali

VEDAT TÜRKALİ… 95 yaşında. Hala Komünist. Doğduğu 1919 yılından bugüne Cumhuriyet in her aşamasına şahitlik etti. Samsun da lise.

Kemalistler Kürtlere Adice Bir Oyun Oynadı

Vedat Türkali, bu ay çıkan son romanı Bitti Bitti Bitmediyi HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder in okuması için Abdullah Öcalan a götürdüğünü.

Vedat Türkali'nin Son Kitabı Diyarbakır Cezaevi'ni Ve Ermenileri

türk edebiyatının önde koşan yazarlarından biri. mavi karanlık ta sorunlu ama naif nergis e aşık eden, bir gün tek başına da bir insanın iç çelişkilerini açıkça.

Vedat Türkali

Vedat Türkali doğumu. 13 Mayıs 1919, Samsun Abdülkadir Demirkan ın 1950 li yıllarda Abdülkadir Pirhasan olmuştur yazılarında kullandığı ismidir. Senarist.

Vedat Türkali

Ustalıklı roman akışının yanı sıra kullanılan tarihsel veriler, Vedat Türkali nin kitabına Ermeni sorunu konusunda gerçekten değerli bir belge niteliği kazandırmış.

Vedat Türkali

Vedat Türkali. 24.194 beğenme · 631 kişi bunun hakkında konuşuyor. bu sayfa vedat türkali okurlarına aittir. resmi bir sayfa değildir. sayfa adı vedat.

Vedat Türkali

vedat türkali, Asıl adı Abdülkadir Pirhasan olan 1919 Samsun doğumlu Türk edebyatının en akıcı anlatım tarzlarından birine sahip okumaya doyamadığım yazarı.

Vedat Türkali

Antoloji.Com Kitap Bolumu.. Onbinlerce kitap, konusuna gore, kisiye gore ve yayinevine gore duzenlendi. vedat, türkali, VEDAT, TÜRKALİ, vedat, turkali, VEDAT.

Vedat Türkali

Vedat Türkali yazarın tüm eserleri ve kitapları. Vedat Türkali. Tümünü Görüntüle. Sırala: Varsayılan, Ürün Adı A - Z, Ürün Adı Z - A, Ucuzdan

HDP'ye destek veren ünlüler

MAGAZİN

3333 Gün 8 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1