Pazartesi20.05.2024

Uzunköprü

Uzunköprü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uzunköprü Belediyesi

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ PERSONELİ İÇ KONTROL EYLEM PLANI KAPSAMINDA HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLADI. Belediyemizce 2014 yılında.

Uzunköprü

Uzunköprü, Edirne nin, Ergene Nehri kıyısında kurulu ilçesidir. 1444 te Osmanlılar tarafından kurulan, daha önce var olmayan bir şehirdir. Şehrin kurulmasıyla.

Uzunköprü

Güncel Uzunköprü haberleri, son dakika Uzunköprü haber ve gelişmeleri. Uzunköprü hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Uzunköprüspor. Uzunköprülü.

Uzunköprü Haberleri

Arsa hak sahibi olan Uzunköprü İmam Hatip Mezunları Derneği hak sahibi Abdullah UÇAR ve Belediye Başkanımız Enis İŞBİLEN İlçe Kaymakamımız Sn. Kemal.

T.c Uzunköprü Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesi

Uzunköprü nün en güzel mesire alanı olan ördekli göl yazın gelmesi ile Uzunköprü Belediyesi 2014 yılında hazırlanıp Maliye Bakanlığına sunulan İç Kontrol.

Uzunköprü Hür Gazete

İlçe ile ilgili güncel haberler farklı kategoriler altında yayınlanmaktadır.

Uzunköprü Gazetesi

AK PARTİ OLARAK BU SEÇİMDE 400 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ. BUNUN İÇİN UZUNKÖPRÜ DE İKİ KİŞİDEN BİRİNİN OYUNA TALİBİM..

Uzunköprü Adalet Gazetesi

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, bin 200 metre uzunluğundaki dünyanın en uzun taş köprüsünü dünya çapında tanıtmak amacıyla.

Uzunköprü

Edirne Valisi Sayın Dursun Ali Şahin, Uzunköprü Kaymakamı Sayın Kemal Yıldız ve İl Genel Meclisi Üyeleri Yüksekokulumuzu ziyaret etti. 02.04.2015.

Edirne Uzunköprü UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine girecek mi?

KÜLTÜR-SANAT

3323 Gün 22 Saat 13 dk. önce yayınlandı

1