Pazar05.05.2024

uykusuzluk

uykusuzluk haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uykusuzluk Çekenlere 10 Öneri

Gece deliksiz uyku çekip, sabaha zinde bir başlangıç yapmak herkesin isteği ancak birçok insan uykusuzluk sorunu yaşıyor. Uykusuzluk çok.

Bu Yazı Uykusuzluk Çekenler İçin

Pek çoğumuz uykusuz bir gece sonrası aşırı yorgunluk, konsantrasyon eksikliği, unutkanlık, sakarlık ve sınırlılık gibi etkileri yaşarız. Bir yönüyle performans ve.

Uykusuzluk İnsomnia Nedir?

Uykuya dalmakta veya uykuyu sürdürmekte güçlük veya uykunun dinlendirici olmaması gibi şikayetler uykusuzluk olarak tanımlanır. Yetişkinlerin yüzde.

Uykusuzluk İnsomnia Nedir?

Uykuya dalmakta veya uykuyu sürdürmekte güçlük veya uykunun dinlendirici olmaması gibi şikayetler uykusuzluk olarak tanımlanır.

Uykusuzluk Sorununu Çözün

Uykusuzluk çekenler nasıl beslenmeli? Beslenme ile uyku arasında ne tür bir ilişki var? Akşam ağır yemek yemek uykuyu nasıl etkiler? Uyku düzenimizin iyi.

Uykusuzluk Problemi Yaşayanlara 16 Ayrı Çözüm Önerisi

Uykusuzluk Problemi Yaşayanlara 16 Ayrı Çözüm Önerisi. Eğer uyku probleminiz varsa, uykunun gelmesine engel olunamayan aşağıda yer.

Uykusuzluk

insani oldugundan cok farkli $ekillere deforme edebilen ve bir sure sonra dayanilmaz uyku istegine yol acan zorunlu oldugunda kendinden nefret ettiren ruh hali.

Uykusuzluk Genleri Bozup 5 Hastalığı Çağırıyor!

Uykusuzluğun, vücuttaki 711 genin bozulmasına neden olduğu kanıtlandı. Günde altı saatten az uyku; kalp-damar ve karaciğer hastalıkları ile.

Uykusuzluk

Günlük yaşam kalitesini olumsuz etkileyen uykusuzluk problemini evde hazırlanacak bitkisel karışımlarla aşmak mümkün. Dr. Mustafa Eraslan.

Uykusuzluk İle İlgili Tüm Haberler Ve

uykusuzluk ile ilgili en güncel posta.tr ve posta gazetesi arşivi haberleri, .

Televizyon karşısında uyumanın zararları

SAĞLIK

3121 Gün 13 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Uyuşturucudan ölenlerin sayısı 5 kat arttı

SAĞLIK

3235 Gün 14 Saat 45 dk. önce yayınlandı

Deli dana alarmı

SAĞLIK

3308 Gün 14 Saat 50 dk. önce yayınlandı

Gebelikte şeker tarama testi zararlımı?

SAĞLIK

3313 Gün 11 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1