Pazar19.05.2024

Ürgüp

Ürgüp haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ürgüp

Nevşehir in Ürgüp ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi ile Kapadokya Doğalgaz Şirketi arasında koordineli bir şekilde geçtiğimiz yıl başlayan doğalgaz çalışmaları hızla devam ediyor.

Ürgüp Belediyesi Resmi Web Sitesi

Ürgüp, Nevşehir İlinin 20 km doğusunda olan ilçesidir ve Kapadokya bölgesinin en önemli merkezlerindendir. Göreme de olduğu gibi tarihsel süreç içerisinde.

Ürgüp

Ürgüp hakkında detaylı bilgileri, Ürgüp otellerini, fotoğraflarını, gezilecek ve görülecek yerlerini bulabileceğin rehber sayfa.

Ürgüp

Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov ve Makedonya Cumhuriyeti Dış Yatırımlar Bakanı Furkan Çako, Ürgüp te yayın yapan yerel bir radyo tarafından.

Ürgüp Kaymakamlığı

Güncel Ürgüp haberleri, son dakika Ürgüp haber ve gelişmeleri. Ürgüp hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Ürgüpspor. Ürgüp te Kaza: 2 Ölü 3 Yaralı.

Ürgüp Haberleri

ÜRGÜP. Nevşehir in 20 km doğusunda olan Ürgüp Kapadokya Bölgesinin en önemli merkezlerindendir. Göreme de olduğu gibi tarihsel süreç içerisinde çok.

Tanıtma Genel Müdürlüğü

Ürgüp Haber urguphaber. Ürgüp te bu yıl eğitime başlayan Ayşe Dudu Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından bilim fua.

Ürgüp Haber

nevşehir in 20 km. doğusunda olan ürgüp, kapadokya bölgesinin en önemli merkezlerindendir. göreme de olduğu gibi tarihsel süreç içerisinde çok sayıda isme.

Nevşehir Ürgüp'te trafik kazası

ASAYİŞ

3300 Gün 13 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1