Pazar28.04.2024

UNESCO Dünya Miras Listesi

UNESCO Dünya Miras Listesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Unesco Dünya Miras Listesi

Dünya Miras Listesi nde Türkiye Kültür Varlığı Kaçakçılığı İle Mücadele. Yurt Dışından İadesi Sağlanan Eserler. UNESCO Dünya Miras Listesinde Türkiye.

Unesco Dünya Miras Listesi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, karar sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada Beklediğimiz müjdeli haberi aldık. Diyarbakır Surları.

Dünya Mirası Listeleri

Dünya Mirası, UNESCO tarafından listelenen, özel kültürel veya fiziksel Dünya Mirasları listesi için bakınız:. Aşağıda dünya miraslarının bir listesi bulunur.

Diyarbakır Surları Ve Hevsel Bahçeleri Unesco Dünya

5 Toplantıda Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri nin Unesco Dünya Kültür Mirası listesine alınmasına karar verildi. Komite, Efes in listeye girip.

Diyarbakır Surları Unesco Dünya Miras Listesi'nde Haberi Ve Son

4 Diyarbakır Surları Unesco Dünya Miras Listesi Nde haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın! En güncel haberler ve son dakika.

Diyarbakır Surları Ve Hevsel Bahçeleri Unesco Dünya

5 Toplantıda Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri nin Unesco Dünya Kültür Mirası listesine alınmasına karar verildi. Efes in de kısa bir süre.

Unesco Dünya Miras Listesi

5 Almanya da düzenlenen UNESCO 39 uncu Dünya Miras Komitesi Toplantısı nda, Diyarbakır Surları ile Hevsel Bahçelerinin Dünya Kültür.

Diyarbakır Surları Ve Hevsel Bahçeleri Dünya Kültür Mirası Listesi'nde

Bununla, ülkemizden listeye giren tarihi, arkeolojik ve coğrafi nokta sayısı 13 e çıktı. Öte yandan, Türkiye´den UNESCO Dünya Miras Geçici Listesine giren varlık .

Türkiye Unesco Dünya Mirası Listesinde Yer Alan 13 Kültür

UNESCO nun 1972 yılında kabul ettiği Dünya Doğal ve Kültürel Mirasın Dünya Miras Komitesi tarafından UNESCO Dünya Miras Listesine alınan bu.

1