Pazartesi06.05.2024

Ünal Yarımağan

Ünal Yarımağan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ünal Yarımağan

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 2010 daki KPSS de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturması kapsamında, ÖSYM eski başkanları Ünal.

Ünal Yarımağan

ösym nin yeni başkanı. 1993-1995 yılları arasında yök bilgisayar milli komitesi başkanı, 1999-2002 yılları arasında ise yök enformatik milli komitesi üyeliğinde.

Ahmet Ünal Yarımağan

YGS soruları yine sızdırıldı iddiası Ünal Yarımağan Haberleri - İddialara Sayfa görüntüsünün sınav öncesi ve sırasında alınması ihtimal dışı diyen ÖYSM,.

Unal Yarimagan Haberleri Ve Unal Yarimagan Gelişmeleri

8 Soruşturmayı yürüten Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Yücel Erkman ın, Ünal Yarımağan ve Ali Demir i.

Ali Demir Ve Ünal Yarımağan İfadeye Çağrıldı

10 Soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman ın, bugün, eski ÖSYM Başkanları Ünal Yarımağan ve geçtiğimiz günlerde.

Kpss Soruşturmasında Ünal Yarımağan Ve Ali Demir'e Şüpheli Sıfatı

Profesör, 1989, Hacettepe Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri. Doçent, 1983, Hacettepe Üniversitesi, Bilişim Sistemleri. Doktora, 1979, Hacettepe Üniversitesi .

A. Ünal Yarımağan

Dr. Ünal Yarımağan, 21 Eylül 2010 günü başkanlıktan istifa etmiştir. Yarımağan, son günlerde KPSS ile ilgili iddialar konusundaki gelişmeler üzerine başkanlık.

Prof. Dr. Ahmet Ünal Yarımağan

Ünal Yarımağan haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Ünal Yarımağan ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

1