Cumartesi04.05.2024

Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması

Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

12. Altın Koza Film Festivali

Ödül, Film, Kazanan. Kurmaca / En İyi Film, Koş Baba Koş, Togan Gökbakar, İsmet Kurtuluş. Kurmaca.

Altın Koza

21. Altınkoza Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması Altın Koza Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması Başvuru formunu istediğiniz formatta bilgisiyarınıza indirerek.

Pdf Dökümanı

4 ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması bu yıl 15-21 Eylül 2014.

Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması

Sözlü, Festival kapsamında her yıl olduğu gibi Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa.

Altın Koza'da Yarışacak Kısa Filmler Belli Oldu Haberi

ALTIN KOZA FİLM FESTİVALİ KAPSAMINDA Kİ ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ VE AKDENİZ ÜLKELERİ KISA FİLM YARIŞMASI FİNALİSTLERİ BELİRLENDİ.

Altın Koza Kısa Film Yarışmalarının Ön Değerlendirme Sonuçları

Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılacak Ulusal Öğrenci Öte yandan, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film.

Ödüller

Altın Koza Film Festivali, Ulusal Öğrenci Filmleri - Yarışması, Belgesel Dalı, Jüri Özel 2011 TRT Belgesel Film Yarışması, Amatör Kategori, Kültür ve Turizm.

Ulusal

Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması nın sonuçları açıklandı . Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi nin Belgesel ve Deneysel .

Şartname

Ulusal Yarışma Öğrenci Filmleri ve Profesyonel olmak üzere iki alt kategoride gerçekleştirilir. Katılımcılar hangi kategoride yarışacaklarını, başvuru formunda.

21. Adana Altın Koza Kısa Film Yarışma Jürisi Belli Oldu

15 Eylül de başlayacak 21. Altın Koza Film Yarışması bünyesindeki Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film.

Altın Koza

ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ YARIŞMASI JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ belgesel dalında yarışan Tuna Tetik in Heykel A.Ş ödüle layık görüldü.

Altın Koza

ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ YARIŞMASI EN İYİ BELGESEL SEÇİLEN FİLM Mehmet Emre Gül ün yönetmenliğinde Selçuk Üniversitesi yapımı Benden Önce

Altın Koza

ULUSAL ÖĞRENCİ FİLMLERİ YARIŞMASI nda ise KURMACA DALINDA EN İYİ FİLM Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi nden Mahmut Telci Tatmin

Kısafilm

Film ve video yapımına ilgi duyanlar, hevesliler, öğrenciler ve akademisyenler GERİ DÖNÜŞMEZ FİLMLER-ÇEVRE KONULU ULUSAL FİLM YARIŞMASI

En Son Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Haberleri

Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında yer alacak Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri.15.3.

Altın Koza Sahiplerini Buldu

Törende ilk olarak Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması nda derece alan filmlerin yönetmenlerine, Altın.

Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması

Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri kısa Film Yarışmasında kazananlar belli oldu.17.

'ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması' Ve

Etiket Arşivi: festivali tanıtan kısa filmlerin gösterilmesinin ardından Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması ve Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması nda dereceye.

Kemal Öner

Altın Koza dan Selçuk Üniversitesi Filmlerine 2 Ödül. 21. Altın Koza Film Festivali Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması nın sonuçları açıklandı. 22.09.2014 14:31.

Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması » Filmloverss

2011

22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali

KÜLTÜR-SANAT

3336 Gün 11 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1