Pazar28.04.2024

Uludağ Miks Tırmanış Festivali

Uludağ Miks Tırmanış Festivali haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tirmanis.org

26-27 Mart 2011 tarihlerinde Bursa Keşiştepe Uludağ de Keşiştepe Mix Tırmanış Şenliği düzenlendi. Şenliği düzenleyenler arasında yer alan Serkan Ertem in.

Uludağ Miks Tırmanış Festivali

Bu yıl 5 incisi düzenlenecek olan Uludağ Miks Tırmanış Festivali başlıyor. İki gün sürecek olan festivalde yaklaşık 200 dağcı Uludağ da bir.

Tırmanış Tutkunları Uludağ'da Buluşuyor

11 Bu yıl 5.si düzenlenecek olan Uludağ Miks Tırmanış Festivali başlıyor. İki gün sürecek olan festivalde 200 dağcı bir araya geliyor.

Uludağ Miks Tırmanış Rehberi

Uludağ Miks Tırmanış Rehberi - Serkan ERTEM Uludağ Miks Tırmanış Rehberi - Serkan ERTEM.

Blog Archive » Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği

Kahvaltının ardından, Uludağ yoluna çıktık ve yoğun sis ve kar yağışının altında 2 . oteller Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği için Uludağ daydık.

Yıldız Teknik Üniversitesi Dağcılık Kulübü » Mix

. Uludağ Mix tırmanış şenliği sırasında gerçekleştirdiği Wolfram Diagonal ve Erzurum Uluslararası Buz Tırmanış Festivali YTÜDAK ın da geniş katılımıyla.

Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği 2011

Uludağ Keşiştepe de düzenlenen Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği nin öncesi, sonrası ve bölge hakkında detaylı anlatımın yapıldığı etkinlik.

Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği

26-27 Mart 2011 tarihlerinde Bursa Uludağ Keşiştepe de Keşiştepe Miks Tırmanış Şenliği düzenlendi. Şenliği düzenleyenler arasında yer.

Uludağ Miks Tırmanış Festivali

2011 yılından bu yana her yıl mart ayında düzenlemekte olduğumuz Uludağ Miks Tırmanış Festivali, kendi kategorisinde, Türkiye deki en önemli tırmanış.

Uludağ Miks Tırmanış Festivali Haberleri

En güncel uludağ miks tırmanış festivali haberleri, uludağ miks tırmanış festivali ile ilgili tüm haberler. uludağ miks tırmanış festivali haberi, uludağ miks tırmanış.

Uludağ Miks Tırmanış Festivali

ÇEVRE

3327 Gün 9 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1