Pazartesi29.04.2024

Uluabat Gölü

Uluabat Gölü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Uluabat Gölü

Uluabat Gölü, Apolyont veya Öka olarak da bilinir, Bursa ilinde bir göldür. Güney Marmara bölgesinde Bursa kent merkezine 34 km mesafede yer alan göl, .

Uluabat Gölü

Uluabat Gölü, Gölyazı Köyü ve Kuş Cenneti nde günübirlik kullanım amaçlı konaklama tesisi bulunmuyor. Ancak , 30 - 40 kilometre uzaklıktaki Bursa da veya .

Uluabat Gölü

Uluabat Gölü zengin tür çeşitliliğine sahip olması ve önemli bir sulak alan olması nedeni ile ülkemizde koruma altına alınan 12 Ramsar alanından birisidir.

Uluabat Gölü

yalova yolunda bursa ya ve kente girmeden, sağdan ayrılan çerv yoluyla çanakkale yolunun 35. kilometresinde uluabat gölü kıyısında yer alan gölyazı köyü.

Bursa

4 Fotoğraf için uygun olabilecek güneşli bir günde yola çıkıyorum. Gölyazı, Uluabat Gölü üzerinde bir yarımada üzerindedir. Tarihte ismi Apolyont.

Gölyazı Uluabat Gölü

BURSA CİHAN- Türkiye nin en önemli kuş cennetlerinden olan Uluabat Gölü ve çevresinde kaçak avlananların havadan tespit edilmesi için.

Uluabat Gölü

Bursa nın Karacabey ilçesinde bir kişi, içinde organik tarım yaptığı Uluabat Gölü nün ortasındaki 45 dönümlük adasını satışa çıkardı. Avrupa nın Leylek Köyü.

Uluabat Gölü'nün Ortasında Satılık Organik Ada Videosu

Uluabat Gölü bir dere ile Marmara Denizi ne bağlanır. Kocadere isimli bu bağlantı, geçmişte teknelerin yük taşıdığı geniş bir kanal iken şimdi mille dolarak .

Bursa Uluabat Gölü'nde kaçak avlananlar havadan izlenecek

ÇEVRE

3322 Gün 1 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1