Cuma31.05.2024

Türkiye Kütüphaneciler Derneği

Türkiye Kütüphaneciler Derneği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türk Kütüphaneciler Derneği Haberler

Derneğin tarihçesi, yapısı, amaç ve şubeleri hakkında bilgi veren resmi sitesi.

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi

Dernek tarihçesi, şube yönetim kurulu, mesleki etik, bülten, duyurular, üyelik, yayınlar ve etkinlikler hakkında bilgiler.

Türk Kütüphaneciliği

Türk Kütüphaneciliği, Türk Kütüphaneciler Derneği nin resmi yayın organıdır. Dergide bilgi ve belge yönetimine ilişkin sorunları inceleyen ve çözüm önerileri.

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi

Türk Kütüphaneciler Derneği İstanbul Şubesi, Aksaray. 3.301 beğenme · 316 kişi bunun hakkında konuşuyor · 59 kişi buradaydı. Molla Gürani Mahallesi Kadri.

Türk Kütüphaneciler Derneği

Türk Kütüphaneciler Derneği. 2.131 beğenme · 320 kişi bunun hakkında konuşuyor. Türkiye Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü mezunları ile kütüphaneler,.

Türk Kütüphaneciler Derneği Tkd İzmir Şubesi

Türk Kütüphaneciler Derneği TKD İzmir Şubesi. 385 beğenme. Sizlerinde paylaşımlarınızı görmek bize onur verir.Hoşgeldiniz.Sayfa yöneticileri Nihal.

Türk Kütüphaneciler Derneği Tkd

Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal kadro sayılarıyla ilgili yaptığı açıklamada; Kütüphanecilik, Bilgi ve Belge Yönetimi ve Arşivcilik.

Türk Kütüphaneciler Derneği Bülteni Dizin

Türk Kütüphaneciler Derneği Bülteni, Türk Kütüphaneciliği Dizin 1952-1992. Hazırlayan: Oya Gürdal. ve bşk.. Ankara: Kültür Bakanlığı Kütüphaneler Genel .

Tarihçe

TARİHÇE. Türk Kütüphaneciler Derneği Ankara Şubesi, 1961 yılında TKD Anatüzüğünde yapılan değişikliğin ardından TKD Yönetim Kurulu nun önerisi ile .

Türk Kütüphaneciler Derneği Ve Şubelerinin Yayınları

Türk Kütüphaneciler Derneği ve şubeleri, kütüphanecilik bilimine ve mesleğine ait bilgilerin kütüphaneciler arasında yayılmasını sağlamak üzere çeşitli yayınlar .

Beyoğlu Tünel Meydanı 51. Kütüphane Haftası yürüyüşü

GENEL

3351 Gün 0 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1