Cuma03.05.2024

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye Kalp Ve Sağlık Vakfı

Kalp ve kalp sağlık alanında her türlü gelişmeyi gerçekleştirerek ileriye götürmek için çalışmak, bilimsel ve tıbbi araştırmalar yapmak ve yayınlamak türkiye kalp.

Turk Kalp Vakfı

Vakfın tarihçesi ve faaliyetleri, kalp sağlığı ile ilgili Türkiye de ve dünyadaki etkinlikler, yararlı sağlık bilgileri ve ilgili linklere yer veriliyor.

Anlasmali Kurumlar

TÜRK KALP VAKFI KALP SAGLIGI BILINÇLENDIRME ÇALISMALARI ILE ULUSLARARASI ARENADA Tibbi Kadromuz middot; Saglik Servislerimiz middot; Anlasmali .

Türkiye Kalp Ve Sağlık Vakfı

Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisinde Yenilikler Kongresi Hilton İstanbul.

Tüsav Kardiyoloji

Tüsav Kardiyoloji görevleri, koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerini, Dr. Öztekin OTO nun başkanlığını yaptığı TÜRKİYE KALP ve SAĞLIK VAKFI nın.

Türk Kalp Vakfı Kardiyoloji Merkezi

Türk Kalp Vakfı, kalp ve damar hastalıkları ve genel sağlık konusunda dünya standartlarında hizmet veren bir kuruluştur.

Çocuk Kalp Vakfı

Çocuk Kalp Hastalıkları Vakfı toplum sağlığı konusunda çalışmalar yapmaktadır. Sitemizde doğumsal kalp anomalisi Türkiye 2. Çocuk Kalp Sağlığı Platformu.

Türk Kalp Vakfı

Türk Kalp Vakfı TKV, merkezi İstanbul da olan bir sivil toplum kuruluşu dur. gibi ödüller dağıtmakta, semt ve okullarda kalp sağlığı taramaları yapmaktadır.

Türkiye Kalp Ve Sağlık Vakfı Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Konu hakkında özet bilgi. Türkiye Kalp ve Sağlık Vakfı TKSV, İzmir da yerleşik bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Türkiye Kalp Ve Sağlık Vakfı hakkında bilgiler.

Türk Kalp Vakfı

Harita: Türk Kalp Vakfı Haritası için Tıklayın. Türkiye nin en seçkin doktor, sağlık personeli ve uzmanları ile kaliteli ve güvenilir hizmet veren Türk kalp Vakfı, 1975 .

Uluslararası Kardiyoloji ve Kalp Cerrahisinde Yenilikler Kongresi

GENEL

3324 Gün 12 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1