Pazar05.05.2024

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tacc

. 2013 Perşembe günü Türk Amerikan Toplum Merkezine ve devam etmekte olan kültür ve medeniyet projesinin inşaat alanına bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Türk

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi Projesi - 16 Mayıs. Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi Projesi İndir. Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet.

Türk

Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi, asırların şekillendirdiği köklü medeniyetimizi bir bütün olarak ele alıp aslî hüviyeti ve istikametiyle temsil etmek .

Abd'de İlk Mesajlar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi temel atma törenine katıldı. Başbakan Erdoğan, Bu eser çok.

Türk

Başbakanımız, Amerika temaslarının ilk durağında, buradaki Türk toplumu tarafından yaptırılan ve Türk hükümetinin desteğiyle yürütülen Türk-Amerikan Kültür.

Erdoğan Türk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Washington da Türk - Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi inşaatını ziyaret etti. Kültür merkezinin.

Türk

Çiçek, ardından Maryland eyaletine geçerek Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi ni ziyaret etti. İnşaatı devam eden merkezi gezen.

Başbakan Yardımcısı Arınç Türk Amerikan Kültür Ve Medeniyetleri

Başbakan Yardımcısı Arınç, Türk Amerikan Kültür ve Medeniyetleri Merkezi ni ziyaret etti - WASH videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Türk Amerikan Kültür Ve Medeniyet Merkezi Haberleri

Türk Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi Haberleri. İLETİŞİM middot; KÜNYE middot; YAYIN İLKELERİ middot; SİTENE EKLE middot; İZLEYİCİ TEMSİLCİSİ middot; İZLEYİCİ HAKLARI.

Tbmm Başkanı Çiçek'in Washington Ziyareti

23 dak. önce Çiçek, ardından Maryland eyaletine geçerek Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi ni ziyaret etti. İnşaatı devam eden merkezi gezen.

Cemil Çiçek'in Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi ziyareti

DÜNYA

3327 Gün 23 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1