Pazartesi06.05.2024

trafik kazası

trafik kazası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Trafik Kazası

Trafik Terörüne Hayır sloganıyla imza kampanyası başlattılar. Kentte MOBESE kameralarına çeşitli tarihlerde yansıyan trafik kazası.

Trafik Kazası

Diyarbakır da trafik kazası kavgasına gazlı müdahale24.03.2015. Gündem Diyarbakır Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İstanbul

nihat yılmaz ‏beetechbitek radyotrafik Havaalanı Yokuşu takla atmış arac kazası. Arka Yenibosna ya dogru yoğunluk artmış durumda. 5 Kasım 2013 Salı.

Kaza Istanbul Haberleri

Tem deki Tır Kazası Trafiği Kilitledi Sabah saatlerinde TEM Otoyolu Sancaktepe mevkiinde meydana gelen TIR kazası nedeniyle otoyol yaklaşık 2 saat kapandı.

Trafik Kazaları Haberleri

Trafik Kazaları haberleri, son dakika trafik kazaları haber ve gelişmeleri burada. Hız Sınırı Tabelasını Görünce Frene Basan Otomobil.

Trafik Kazası Haberleri

Bursa da ters şeritten giden motosiklet ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Trafik Kazası

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik kazası süsü verilmiş bir kadın cinayetini kısa sürede aydınlattı. Olayla ilgili olarak 2 şahıs adliyeye sevk edildi,.

Kartal'da Trafik Kazası 4 Ölü

FOTO GALERİ. Kartal da trafik kazası: 4 ölü. Kartal da trafik kazası: 4 ölü. 1 / 9 Feci kazalar kamerada middot; Gallery. Anneler barış için buluştu middot; Gallery middot; Sivas ta.

Trafik Kazası Haberleri

Trafik Kazası haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Trafik Kazası ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Manisa'da kaza: 4 ölü, 4 yaralı

ASAYİŞ

3042 Gün 13 Saat 57 dk. önce yayınlandı

İzmir'de yoğun sis ve kayganlaşan yol nedeniyle 20 araç birbirine girdi

ASAYİŞ

3069 Gün 3 Saat 10 dk. önce yayınlandı

Rusya'da direksiyon başında uyuklayan kadın, kazadan kaçamadı

ASAYİŞ

3073 Gün 5 Saat 24 dk. önce yayınlandı

Samsun’da öğrenci servisi kaza yaptı: 7'si öğrenci 9 kişi yaralı

ASAYİŞ

3076 Gün 1 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >