Cuma17.05.2024

Torba Yasa Teklifi

Torba Yasa Teklifi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Torba Yasa Teklifi

Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Son 10 Günlük Tasarı Ve Teklifler

Türkiye Büyük Millet Meclisi. 24. Dönem 3. Yasama Yılı Son 10 Günlük Tasarı ve Teklifler.

Kanun Teklifinin Metni

W. TÜRKÍYE BÜYÜK MÍLLET MECLÍSÍ BASKANLIGINA. Bazl Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Degi§iklik Yapllmasma Dair. Kanun Tekliñ ve.

'torba Kanun' Teklifi Kabul Edildi

15 Çocuk yardımı, çeyiz hesaplarına devlet katkısı, 47 bin öğretmen kadrosu gibi düzenlemelerini de içeren torba kanun teklifi TBMM Plan ve.

Torba Teklif Tbmm Başkanlığı'na Sunuldu

yapılmasına ilişkin kanun teklifi TBMM Başkanlığı na sunuldu. Cevdet Erdöl tarafından TBMM Başkanlığı na verilen yasa teklifiyle,.

Torba Kanun Teklifi Komisyondan Geçti

5 Torba Kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM.

Torba Yasa Teklifi'nde Öğretmenleri Sevindirecek Karar

17 Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Torba Yasa Teklifi Kabul Edildi 47 Bin Öğretmen Ataması En Az Üç

20 TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu nda öğretmen atamalarının da yer aldığı torba kanun teklifi kabul edildi. Buna göre 47 bin öğretmen ataması.

Kanun Teklifi Haberleri Ve Kanun Teklifi Gelişmeleri

kanun teklifi haberleri, güncel kanun teklifi haber ve fotoğrafları ile en yeni kanun kanun teklifi Haberleri - Çocuk teşvikini de içeren torba yasa teklifi Meclis e.

Torba Yasa Teklifi'nde Öğretmenleri Sevindirecek Haber! Haberi

19 Kamuoyunda Torba Yasa olarak bilinen 36 maddelik 688 Sıra Sayılı Kanun Teklifinin TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde 1. maddeden.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

20 Kamuoyunda Torba Kanun Teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

19 Adalet Bakanı Kenan İpek, yaklaşık 10 bakanlıkta, İcra iflas Kanunu ile ilgili bir birim komisyonu kurduklarını belirterek, İnşallah yeni.

Meclis'e Yeni Torba Kanun Teklifi Sunuldu

4 AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve arkadaşlarının imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM.

Torba Yasa Tasarısı

Meclis Genel Kurulu, 16 Mart itibariyle 36 maddelik torba yasa teklifini görüşmeye başladı. Torba yasa teklifinde memurları yakından ilgilendiren 4 maddede yer.

Türkiye Büyük Millet Meclisi

. TBMM Genel Kurulu nda görüşmeleri devam eden torba teklifte, internetle. de içeren torba kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu nda kabul edildi.

İç Güvenlik Reform Tasarısı Meclise Sevk Olundu

Toplam 43 maddeden oluşan torba kanun tasarısı ;. -Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu,. -Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu,. -Toplantı ve Gösteri.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda Politika 127903

22 TBMM - TBMM Genel Kurulu nda, torba kanun teklifi olarak adlandırılan Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik.

Tbmm'ye Sunulan Torba Kanun Teklifi Tam Metni

Tasarıda öğretmenlerin ek ders ücretleri, şube müdürlüğü atamaları, vergi kesintileri, Yükseköğretim uzman ve uzman yardımcılığı atamaları,.

2015 Torba Yasası Teklifleri

2015 TORBA YASASI TEKLİFLERİ. AK Parti li Özkul ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde.

İç Güvenlik Paketi Olarak Anılan Torba Yasa Teklifi Hakkında.

Dr. Metin Feyzioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve baro başkanları, kamuoyunda İç Güvenlik Paketi olarak anılan torba yasa teklifi hakkında meclisteki grup.

Torba Kanun Teklifi Tbmm Genel Kurulu'nda

2 Yasalar bunlara göre hazırlanmalı. Ancak bu teklifte anayasaya aykırı düzenlemeler var. Torba kanun toplumsal ihtiyaçlardan ziyade, kişisel.

Torba Yasa İle Hangi Borçlar Yapılandırılacak?

Torba yasa, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Torba yasa neler getirdi, kanun teklifi , gündelik, trafik cezaları - Ekonomi - Habertürk Galeri.

Torbayasa.com

Meclis Genel Kurulu, 16 Mart itibariyle 36 maddelik torba yasa teklifini görüşmeye başladı. Torba yasa teklifinde memurları yakından ilgilendiren 4 maddede yer.

Zaytung

Meclise sunulan yeni torba yasa tasarısı, AK Parti içinde bir süredir devam eden yine de dışarıya karşı görüntüyü bozmamak için kanun teklifi vermeye devam.

Meclis'te Torba Yasa Teklifi Görüşülecek

3 meclis önemli düzenlemeleri içeren torba yasa teklifi için mesai yapacağı yeni bir haftaya giriyor. genel kurul da bu hafta, internet ve sağlıkla.

Cumhuriyet Gazetesi

4 TBMM Genel Kurulu nda bir haftadır görüşmeleri devam eden ve Torba Yasa Teklifi içinde bulunan internet erişimi ile ilgili maddeler Meclis te.

Kanal B

Meclis Başkanlığı na sunulan yeni Torba yasa teklifi farklı konularda birçok düzenleme içeriyor. Teklif yasalaşırsa, bir evin ya da arazinin.

Yeni 'torba Yasa' Teklifi Neler Getiriyor?

İŞTE TEKLİFİN TAM METNİ. BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN TEKLİFİ.

Torba Yasa Tüm Maddeleri Meclis'te

Torba yasa teklifi Meclis Genel Kurulu na geldi. Peki, 2015 torba yasasından çalışanlara neler çıkacak? Memurlara torba yasada neler var?

Torba Yasada Müteahhitlere Büyük Avantajlar

Ak Parti milletvekillerinin hazırladığı 33 maddelik yasa teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. Bazı Kanun ve Kanun Maddelerinde Değişiklik.

Kabul edilen torba yasa maddeleri

POLİTİKA

3339 Gün 4 Saat 11 dk. önce yayınlandı

Torba yasada geçen maddeler?

POLİTİKA

3341 Gün 3 Saat 20 dk. önce yayınlandı

İnternete erişim yasağı kabul edildi

POLİTİKA

3345 Gün 23 Saat 1 dk. önce yayınlandı

Torba yasa kabul edilen maddeler

POLİTİKA

3346 Gün 20 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1