Pazartesi20.05.2024

Tophane'deki defile

Tophane'deki defile haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tophane'deki Defile

Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları Tophane deki defileyle başladı.

Fashion Week Tophane'deki Defile İle Başladı

Moda Tasarımcıları Derneği tarafından düzenlenen İstanbul Fashion Lab , birbirinden renkli defilelere sahne oldu. Önceki gün Tophane-i Amire Kültür ve Sanat.

Tophane'de Gece

defile gibi haberleri, güncel defile gibi haber ve fotoğrafları ile en yeni defile gibi tepki! defile gibi Haberleri - Beyoğlu Tophane deki Boğazkesen Caddesi nde.

Defile Gibi Haberleri Ve Defile Gibi

Moda dünyasının merakla beklediği İstanbul Fashion Week, 10-13 Ekim tarihleri arasında Tophane deki Antrepo 3 te gerçekleştirildi. İstanbul un tüm dünya.

İstanbul Fashion Week Hatice Gökçe Defilesi

Ben de dün koşa koşa Tophane deki defile alanına gittim. Hakan Akkaya nın antrepo 3 te gerçekleştirdiği defilede podyumu görmek bile kolay.

Siyahın Efendisi Hakan Akkaya

. Fashion Week Istanbul un yeni sezonu 10-14 Mart 2014 tarihleri arasında Tophane deki Antrepo 3 te gerçekleşecek. Defileler, sunumlar, moda konuşmaları ,.

Mercedes

Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları, Tophane deki defileyle izleyicilere sunuluyor. İstanbul Fashion Week başladı defile.

İstanbul Fashion Week Başladı Haberi

10-14 Mart arasında adres Tophane deki Antrepo No 3. Defileler, etkinlikler ve partilerin yanı sıra bu senenin yeniliklerinden biri studio .

Mercedes

Türk tasarımcılar defileleri ile moda dünyasında ne kadar iddialı olduklarını tüm dünyaya ispatlamış Ben de dün koşa koşa Tophane deki defile alanına gittim.

Moda

Tophane-i Amire deki defileleri izleyenler arasında, yabancı basın Tophane de tasarımlarını sergileyen ikinci modacı ise Arzu Kaprol oldu.

Günaydın

2015 Moda Trendleri

Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2015 koleksiyonları defilesi

MAGAZİN

3352 Gün 15 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1