Çarşamba08.05.2024

Tevfik Bayram

Tevfik Bayram haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tevfik Bayram

24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli davasında karar çıktı. Davada tutuklu yargılanan otel sahibi Tevfik Bayram 11 yıl 3 ay 10 gün hapis.

Bayram Oteli Davasında Karar Çıktı

Van 2 nci Ağır Ceza Mahkemesi nde açılan davada otel sahibi Tevfik Bayram, Bilinçli taksirle 1 den fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek .

Tevfik Bayram

Sondakika Tevfik Bayram Haberleri İçin Tıkla. Van da, meydana gelen depremde yıkılan Bayram Oteli nin sahibi Tevfik Bayram hakkında verilen 11 yıl 1 ay 10.

Son Dakika Tevfik Bayram Haberleri

Tevfik Bayram Facebook ta. Tevfik Bayram ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Tevfik Bayram

Van da 9 Kasım 2011 de meydana gelen depremde yıkılan Bayram Oteli nin sahibi Tevfik Bayram, Yargıtay 12. Ceza Dairesi nin eksik ceza tayin edildiği.

Tevfik Bayram Haberleri

The latest Tweets from TEVFİK BAYRAM tevfikbayram00. instagram: tevfikbyrm. meram/muhacir.

Tevfik Bayram Tevfikbayram00

Van da 9 Kasım 2011 de meydana gelen depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Bayram Oteli nin sahibi Tevfik Bayram ın.

Davalarda Son Durum

Van da 9 Kasım 2011 de yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Bayram Otel in sahibi Tevfik Bayram hakkında 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle.

Bayram Otel

Tevfik Bayram haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Tevfik Bayram ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Tevfik Bayram Haberleri

Van da 9 Kasım 2011 de meydana gelen depremde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli ile ilgili dava başladı. Van 2.

Tevfik Bayram'a Tahliye Yok

tevfik bayram haberleri, güncel tevfik bayram haber ve fotoğrafları ile en yeni tevfik bayram gelişmeleri burada.tevfik bayram hakkında en son ve en doğru.

Tevfik Bayram Hakkında Haberler

Van depreminde yıkılan ve 24 kişinin hayatını kaybettiği Bayram Oteli nin sahibi Tevfik Bayram a 11 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası verildi. Van 2.

Bayram Oteli'nin Sahibi Tevfik Bayram'a Hapis Cezası

tevfik bayram haberi, tevfik bayram haberleri, tevfik bayram hakkında haberler, tevfik bayram son dakika, tevfik bayram, haber.

Tevfik Bayram

Home. Videos

Bayram Oteli davası sonucu

GENEL

3141 Gün 21 Saat 41 dk. önce yayınlandı

Bayram Oteli davası ne oldu?

GENEL

3198 Gün 0 Saat 36 dk. önce yayınlandı

Bayram Oteli davası son durum

GENEL

3338 Gün 1 Saat 13 dk. önce yayınlandı

1