Perşembe02.05.2024

Tekkeköy Tersanesi

Tekkeköy Tersanesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yapı

Samsun Tekkeköy Mendirek ve Tersane Limanı Yapımı İnşaatı. Samsun Tekkeköy İdare Adı T.C. Ulaştırma Bakanlığı, Demiryollar, Limanlar Havameydanları.

Atilla Makine Gemi İnşa Ve Bakım Onarım Tersanesi

Samsun un Tekkeköy ilçesi tersaneler bölgesine yapılacak Atilla Makine Gemi İnşa ve Bakım Onarım Tersanesi nin temeli atıldı.

Samsun'da Tersane Yapımı Hızlandı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 17 Ekim 2007 de Samsun Tekkeköy Mendirek ve Tersane Limanı inşaatının ihalesi.

Atilla Makine Gemi İnşa Ve Bakım Onarım Tersanesi'nin Temeli Atıldı

Samsun un Tekkeköy ilçesi tersaneler bölgesine yapılacak Atilla Makine Gemi İnşa ve Bakım Onarım Tersanesi nin temeli atıldı. CHA, 08.

Tekkeköy'de 3 Tersaneci Beklemede

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, Samsun tersane alanında bir yatırımcının faaliyette olduğunu belirterek, 3 yatırımcı beklemede, 1 i.

Samsun'da Kuru Yük Gemisinin Karaya Oturması

17 Gemi yükselirse römork yardımıyla Tekkeköy Tersanesi ne çekeceğiz. Burada tamamen yükünü boşaltacağız. Sonra geminin altındaki delik, dış.

'tersanede Gecikme Normal'

Samsun un Tekkeköy İlçesi ndeki Tersaneler Bölgesi nde ilk yatırımı gerçekleştiren Atilla Makina Genel Müdürü Ersin Atilla, sektörde yaşanan.

Samsun Rafinerisi Ve Tersane Hayal Oldu

Tersane yatırımı için beş firmaya Tekkeköy ilçesi sınırlarında bulunan bölgede Diğer dört firma ise tersane alanına tek bir çivi dahi çakmadı.

Gündem

Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu ndan Tekkeköy ilçesinde ki atıl tersane sahasınınOrganize Sanayi.

Tekkeköy Tersanesi Yatırımcılarını Bekliyor

200 bin metrekarelik alanıyla geçici kabule hazır haldeki Tekkeköy tersanesi yatırımcılarını bekliyor.

1