Salı07.05.2024

Taşköprü hayvan barınağı

Taşköprü hayvan barınağı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Taşköprü Belediyesi sokak hayvanları için hayvan barınağı yapıyor. Uzun süredir ilçede artış gösteren ve vatandaşları da rahatsız eden sokak hayvanları.

Taşköprü Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı Hizmete

Süleyman Kaya sayın başkanım birçok il ilçe devletten yatırım amaçlı teşvik alıyor .teşvik bölgesi ilan ediliyor.BAŞKANIM BENCE BUNUN İÇİN YETKİLİLERLE.

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı – Hayvan Bakıcısı

Kurbantepe İlçe Özel İdaresi Bakımevi yanında yaklaşık 1 dönüm arazi üzerinde bulunan hayvan barınağı 11 ayrı bölmeden oluşmakta olup barınakta yaklaşık.

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Taşköprü Belediyesi sokak hayvanları için hayvan barınağı yapıyor.Uzun süredir ilçede artış gösteren ve vatandaşları da.

Haytap'tan Taşköprü Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı'na Tam Not

Taşköprü Belediyesi nin geçtiğimiz yaz aylarında bölgede bir ilk olarak hizmete açılan Geçici Hayvan Barınağı, ziyarete gelen Hayvan Hakları Federasyonu.

Taşköprü Hayvan Barınağı

Kastamonu nun Taşköprü ilçesinde, yoldan çıkan traktörün altında kalan Taşköprü hayvan barınağı mevkisine geldiği esnada sürücüsünün.

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor Taşköprü Belediyesi sokak hayvanları için hayvan barınağı yapıyor. İHA, 24 Mayıs 2013 Cuma.

Bölgenin İlk Hayvan Barınağı Taşköprü'de Kuruldu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, sokak hayvanlarına büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda yaptıkları çalışmalarla.

Taşköprü Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor Haberi En Son Haber

KASTAMONU A.A - Taşköprü Belediyesi sokak hayvanları için hayvan barınağı yaptığı bildirildi. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gazetecilere.

Taşköprü Hayvan Barınağı Haberleri

Taşköprü Hayvan Barınağı Haberleri - Kastamonu Haber - Kastamonu Haberleri - Kastamonu Güncel - Son Dakika.

Kastamonu Taşköprü'de traktör kazası: Bayram Ergan öldü

ASAYİŞ

3325 Gün 4 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1