Cumartesi04.05.2024

Tarsus Müftüsü

Tarsus Müftüsü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tarsus Müftüsü Nasıl Gidilir?

2 Tarsus Müftümüz Hayri ERENAY, İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif. Tarsus Müftülüğü Gençlik Sohbetleri ni Aralıksız Sürdürüyor.

Tarsus Müftülüğü

İlimiz Müftüsü Ali MELEK in başkanlığında 13 İlçe Müftümüz veya kanuni temsilcilerinin katıldığı İlçe Müftüleri Toplantısı Tarsus İlçe Müftülüğünde yapıldı.

Müftümüz

haberleri, son dakika TARSUS MUFTULUGU haber ve gelişmeleri burada. Samsun Müftüsü AK Parti den Milletvekili Aday Adayı Oldu.

Personelimiz

Tarsus Müftülüğü Haberleri - Tarsus Online Haber Gazetesi - Tarsus Haberleri. 14 Mart 2015, 14:19 Yorum. Tarsusta Telefon Dolandırıcısı 2 Kişi Tutuklandı.

Tarsus Müftüsü

01.10.2010 tarihinde Niğde İli Çamardı İlçesine Müftü olarak atanan Hayri Erenay 7 Mayıs 2014 tarihinde Tarsus İlçe Müftüsü olarak göreve.

Tarsus Müftüsü İlçe Müftüleri Toplantısında Veda

Ak Parti Mersin millet vekili A.Adayı Mustafa Öztürk hemşerimiz ve hocamız Tarsus ilçe müftüsü Hayri Erenay ı ziyaret etti. Sn müftümüz Öztürk ü sıcak bir şekilde.

Tarsus Muftulugu Haberleri

Ömrünü yüce Kur an a adamış olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi, Reis ül Kurra Fatih ÇOLLAK, Tarsus Müftülüğü nün.

Hayri Erenay Tarsus Müftüsü

Tarsus Müftülüğü nden Konferansa Davet. ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ve DUA PROGRAMINA DAVET : Tarsus Müftülüğü nden.

Tarsus Müftülüğü Kuran Kursları Kermesi 2014

Tarsus Müftülüğü, Tarsus İlçe Müftülüğü Şehitkerim Mah. Sayman Cad. No: 14 33400 Tarsus Mersin. Mersin haritasına bu sayfadan.

Tarsus Müftülüğü Haberleri

Tarsus Müftülüğü nün, Kur`an aşkı engel tanımaz` sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde yaşları 40 ila 85 arasında değişen onlarca vatandaş, Kur an-ı.

Hayri Erenay Tarsus Müftüsü Oldu

Tarsus Müftüsü nden Ashab-ı Kehf Platformu na ziyaret. Müftü Öztürk, özel günlerde bu tür çıkışları neden sergiliyor? Müftü Öztürk, özel günlerde bu tür.

Tarsus Müftüsü Hayri Erenay Hocamızı Ziyaret Ettik

5 İki aile arasındaki olaylarda toplam 2 kişi hayatını kaybederken, olayların son bulması için Tarsus Müftülüğü tarafından bir barış yemeği.

Tarsus Müftülüğü'nden Kur'an Ziyafeti

Tarsus Müftülüğü, Tarsus. 35 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor · 148 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Tarsus Müftülüğü'nden Konferansa Davet

Tarsus müftülüğü köylerde İRŞAD proğramı ile göz dolduruyor. Değişimin bunaltan bir hızla yaşandığı günümüzde, toplumun yapı taşı olan ailenin ciddi.

Tarsus Müftülüğü Tarsus Mersin İletişim Bilgileri

Sayfanın konuları: Tarsus Müftülüğü Resmi Sitesi, Tarsus Müftüsü, Tarsus Din Hizmetleri, Tarsus Camileri, Tarsus Camileri, Tarsus Müftülük Personeli, Tarsus.

Tarsus Müftülüğü

Tarsus Müftülüğü nden hırsızlık iddiası Mersin haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Tarsus Müftüsü'nden Ashab

Tarsus Müftülüğü Umrecilere SeminerKutsal topraklara gidecek olan umreci adaylarını bilgilendirmek amacıyla, Tarsus İlçe Müftülüğü tarafından seminerler.

Tarsus'ta Barış Yemeği

5 Tarsus İlçe Müftü Hayri Erenay, Özgecan ın vahşetle öldürülmesiyle ilgili olarak Bu insanlığını yitirmiş habis ruhların nasıl bu kadar pervasız.

Tarsus Müftülüğü

2 Müftü Erenay dan İstiklal Marşı Mesajı, Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u Anma Günü nedeniyle.

Tarsus Müftülüğü Köylerde İrşad Proğramı İle Göz Dolduruyor

Tarsus Müftüsü Hayri ERENAY ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü için mesaj yayımladı.,Tarsus Müftüsü Hayri Erenay ın.

Tarsus Müftülüğü

Diyanet Tarsus Müftülüğü, Tarsus, Mersin SAYFASI / Diyanet Tarsus Müftülüğü, Tarsus, Mersin adres, telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri. Kurum,Kuruluş .

Tarsus Müftülüğü'nden Hırsızlık İddiası Mersin Haber

Tarsus Müftülüğümüz bünyesinde faalliyet gösteren AİLE İrşat ve Rehberlik Bürosu , Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile bir dizi.

Tarsus Müftülüğü Haberleri

Tarsus Süper FM binasında gerçekleşen ziyarete Ashab-ı Kehf Platformu üyesi 15 sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.Samimi bir ortamda.

Müftü Erenay Melekler Bile Bu Acıya Ağlıyor

Şadi Eliyeşil, 1899 yılında Tarsus ta doğdu 1967 yılında 68 yaşında iken vefat etti. Adnan Menderes in konuşması sonrası Tarsus Müftüsü Sıtkı Talaşı görür ve.

Müftü Erenay'dan İstiklal Marşı Mesajı

TARSUS MÜFTÜSÜ ABDULKERİM AKBABA KOOPERATİFİMİZİ ZİYARET ETTİ, TARSUS MÜFTÜSÜ ABDULKERİM AKBABA.

Mersin Tarsus'ta Nusret Mayın Gemisi ziyareti

GENEL

3335 Gün 1 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1