Perşembe02.05.2024

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tarsus Çıkışı Adana

Tarsus Çıkışı Adana-Gaziantep Otoyolu 36.917034 enlem ve 34.847012 boylamda yer almaktadır. Tarsus ilçesine bağlıdır. Tarsus Çıkışı Adana- Gaziantep.

Tarsus Adana Gaziantep Otoyolu

bünyesinde türkiye nin ve hatta avrupa nın en yüksek viyadüklerinden birini de barındıran, tarsus-gaziantep arası gidiş-geliş süresini oldukça kısaltan otoyol.

Tarsus

Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu Tünelleri. Bu projedeki tünel tüpleri tek yönlü trafikle geçilmek üzere tüp başına üç şeritten oluşmaktadır. Elektrik dağıtım.

Tarsus

2, Pozantı-Tarsus-Mersin Otoyolu, 7, Boğaziçi Köprüsü. 3, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu, 8, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü. 4, Toprakkale-İskenderun Otoyolu.

Tarsus

Proje; Tarsus-Pozantı ayrımı- Adana-Toprakkale ile Gaziantep TAG arasında 258 km uzunluğunda otoyol ve 46 km uzunluğunda bağlantı yollarının tasarım,.

Tarsus

Proje İsmi, Adana-Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu yatay ve düşey trafik işaretlemesi. Yeri, Adana-Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu. Senesi, 2006_2007-2008.

Tarsus

Kaza, saat 23.15 sıralarında Tarsus-Adana-Gaziantep TAG Otoyolu Osmaniye nin Bahçe ilçesi Ayran Tüneli çıkışında meydana geldi.

Tarsus

Adana da, Tarsus-Adana-Gaziantep TAG otoyolu batı çıkışı yakınlarında tabancayla öldürülmüş halde bulunan iki kadının cesedinin, anne ile kızına ait olduğu.

Tarsus

Yetkili Kişi, Süleyman TAŞCI Tüneller Şefi. Yüklenici, Tekfen İnşaat ve Tesisat A. Ş. - İmpresif Ortaklığı. Projenin Adı, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu.

Tarsus Pozantıayr.

Yeri, : Adana - Gaziantep. Verilen Hizmetler, : Yapım Kontrolü ve Danışmanlık Hizmetleri. İşveren, : Karayolları Genel Müdürlüğü. Hizmet Süresi, : 08.1987-.

Mersin Tarsus'ta zincirleme trafik kazası: 3 ölü , 9 yaralı

ASAYİŞ

3300 Gün 0 Saat 49 dk. önce yayınlandı

Bahçe'de minibüs kazası: 7 ölü, 10 yaralı

ASAYİŞ

3312 Gün 22 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1