Salı07.05.2024

Tarihi Likya Yolu

Tarihi Likya Yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Likya Yolu

Fethiye den başlayarak Antalya ya kadar uzanan ve tarihte Likya olarak adlandırılan Teke yarımadasındaki patikalardan bir kısmının işaretlenip haritalanması ile.

Tarihi Likya Yolu

Likya Yolu için rehber olarak hazırlanan bu sitede, Likya Yolu yürüyüşüne ve rotası Fethiye den başlayarak Antalya ya kadar uzanan ve tarihte Likya olarak.

Likya Yolu Anasayfa

. yol..sırt çantası ve tüm konaklama mühimatıyla yürüyebilme yeteneğine sahip tüm doğa ve tarih likya yolu nu tek seferde yurumek yaklasik 30 gun suruyor

Likya Yolu

Doğanın ve tarihin gizemli yönlerine meraklı turistler için Likya Yürüyüş Yolu nda yapacakları yolculuğa, bakir koylar, dağ ve ova köyleri,.

Türkiye'nin En İyi Yürüyüş Parkuru Likya Yolu

Toplam 509 km uzunluğundaki Tarihi Likya Yolu nun yaklaşık 250 km lik bölümünü kapsayan ve her gün bir etabı koşularak 6 etapta tamamlanan Likya Yolu.

Likya Yolu Ultra Maratonu

4 Antalya Valiliği ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünce yürütülen Antik Likya Yolları Haritası ve Yürüyüş Rehberi Projesi kapsamında, Muğla nın.

Antik Likya Yolu'nun Kapsamlı Haritası Çıkartıldı

3 Dünyanın en önemli 10 uzun mesafe yürüyüş noktasından biri olan, doğa ile tarihin iç içe geçtiği Likya Yolu nda beş gün geçirdik. Ekip bir-iki.

Likya Yolunda Beş Gün

Günümüzden 2500 yıl önce tarih sahnesine çıkan Likyalılar şarap, zeytinyağı Likya Yolu bu ulaşım ağının genel adıdır ve toplamı binlerce kilometreyi bulur.

Likya Yolu

Bu bahar dan başlamak üzere her yıl Likya Yolu nun bir bölümünü kendi Bu baharda da 19-23 Nisan 2014 cumartesi-çarşamba tarihleri.

Antik Likya Yolu'nun Kapsamlı Haritası Çıkartıldı

Antalya dan başlayıp Fethiye de sona Likya Yolu nun yurt içi ve yurt dışında Fethiye den başlayarak Antalya ya kadar uzanan ve tarihte Likya.

Likya Yolu Yürüyüşü

Milattan önceden kalma her kral yolunun sonu, başka bir Likya kentine çıkıyor. Burası tarihte ilk mor rengin elde edildiği süngerleriyle ünlü.

Likya Yolu Belgeseli Fragmanı

Patika Yoga Merkezi, Likya yolunun geçtiği Muğlan nın Fethiye ilçesinin Faralya doğa yürüyüşleri, tarih turlari, tarih yürüyüşleri açısından oldukça zengin olup.

Patikada Yürüyüş Likya Yolu Yoga Merkezi

Likya Yolu. Anasayfa Bölgenin güney sınırı Akdeniz ile belirlenmiş; doğu, batı ve kuzey sınırları ise tarihi süreç içinde dönemlere göre değişiklik göstermiştir.

Likya Yolu

Likya Yolu, tarihsel kaynaklarda antik Likya nın sınırları içindeki site devletlerini birbirine bağlayan patikaların oluşturduğu bir ulaşım sistemi olarak anlatılır.

Babadag

Likya yolu likya şehirlerini birbirine bağlayan yoldur. eşliğinde aldığımız öğle yemeğinin ardından tarihi Patara kentine ulaşmamız yaklaşık 2 saatimizi alacak.

Likya Yolu Yürüyüşü

Tarihi Likya Yolu nun Demre den göçen bölümü, yeniden belirlenerek Korumu Kurulu tarafından tescillendi. Gerekçe: Kışın karla kaplı o rotayı.

Likya Yolu'nun Rotası Yeniden Belirlendi!

Antik Likya Yolu hakkında neler biliyoruz? Bundan 2-3000 yıl sonra birileri çıksa ve Antik Türkiye Yolu diye bir yol çizse sizce bu yol nerelerden.

Antalya Antik Likya Yolu

Likya Yolu Yürüyüş paket programlarımız ile tarihte ticaret yolu olarak kullanılmış ve Likya Şehirlerini birbirine bağlayan Likya Yolu nda doğayı keşfedebilir, tarihi.

Likya Yolu Yürüyüş Programı 6 Gece / 7 Gün

Antik Likya Yolu, gezginlerin gözde trekking rotalarından birisi. Fethiye-Antalya arasındaki yolda bulunan Gelidonya Feneri, Türkiye nin en.

Antik Likya Yolu Antalya

Likya, Türkiye nin güney kıyısından Akdeniz e doğru çıkıntı yapan Teke Yarımadası nın tarihi ismidir. Dağlar kayalık sahilden dik bir biçimde yukarıya uzanarak.

Likya Yolu

Cirali, Antalya Province Picture: Çıralıda alternatif turizm yerleri tarihi likya yolu yanı başında deniz ve yanardağ yanında tati - Check out TripAdvisor members .

Çıralıda Alternatif Turizm Yerleri Tarihi Likya Yolu Yanı Başında Deniz

Antik Likya yolunda modern adımlar Elimizde harita, temmuz sıcağında düştük yollara. Doktor.

Antik Likya Yolu'nda Modern Adımlar

Likya Yolu. Likya kendinden sök söz ettiren bir bölgedir.Bunun başlıca sebepleri arasında tarih ve coğrafyası önemli bir yer tutar.Antalya – Köyceğiz hattının.

Likya Yolu

5 Fethiye Belediyesi nin geçtiğimiz Nisan ayında, Likya Yolu Yenileme Projesi kapsamında, tarihi Likya Yolu nu asfaltlaması, çevreci kuruluşların.

Tarihi Likya Yolu'nda Zafer Çevrecilerin

Yaklaşık 500 km uzunluğunda olan tarihi Likya yolu, 1999 yılından bu yana yürüyüşçülerin uğrak noktalarından biri. Başta Kate Clow Kardelen Karlı ve Terry.

Likya Yolu

Küçük bir köyde yer alan bu şirin otel, Akdeniz e bakan antik Likya Yolu Misafirhane: 5 oda Bu tesis 12 Nis 2012 tarihinden beri Booking da yer alıyor.

Booking Likya Yolu Palas Hotel Kapaklı Türkiye

Tarihi Likya Yolu Gezisi. Likya Yolu, Türkiye nin ilk uzun mesafeli yürüyüş yolu olma özelliğine sahip olmakla birlikte 509 km uzunluğundadır. Fethiye den.

1