Perşembe02.05.2024

Tahran'ın nükleer programı

Tahran'ın nükleer programı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Obama İran En Az 10 Yıl Nükleer Programı Durdurmalı

ABD Başkanı Barack Obama, İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için öncelikle Tahran In mevcut nükleer enerji programını en az 10 yıl.

İran'dan Obama'nın 'nükleer Programı Durdurun' Çağrısına Ret

Obama, Reuters haber ajansına verdiği röportajda İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için Tahran ın mevcut nükleer enerji programını.

İran'dan Obama'nın 'nükleer Programı Durdurun' Çağrısına Ret

Obama, Reuters haber ajansına verdiği röportajda İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için Tahran ın mevcut nükleer enerji programını.

İran'ın Nükleer Programı

PlanetABD Başkanı Barack Obama, İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için öncelikle Tahran ın mevcut nükleer enerji programını en az 10 yıl.

Tahran'ın Nükleer Programı

Ancak rapor Tahran ın Irak, Suriye, Lübnan ve Yemen deki beş daimi üyesi ve Almanya nükleer programı konusunda 2013 te varılan.

Tahran'ın Nükleer Programı Haberleri Fotoğrafları Köşe Yazıları

Tahran ın nükleer programı : Tahran ın nükleer programı haberleri, Tahran ın nükleer programı videoları, Tahran ın nükleer programı.

Enerji Enstitüsü

İran Dişişleri Bakanı Muhammed Cevat Zarif, Cenevre de yapılması planlanan toplantılarda Tahran ın nükleer program konusunda anlaşmaya varmak için hazır .

Obama İran En Az 10 Yıl Nükleer Programı Durdurmalı

ABD Başkanı Barack Obama, İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için öncelikle Tahran ın mevcut nükleer enerji programını en az 10 yıl.

İran'dan Obama'ya Sert Yanıt

Netanyahu nun konuşmasında ABD nin İran la yaptığı nükleer Obama, İran la olası bir anlaşmanın olması için Tahran ın nükleer programını.

İran Nükleer Programı Karşısında Türkiye'nin Tutumu Ve Uranyum

İran ın Tahran Bildirisi nin imzalandığı gün yüzde 20 oranında uranyum 2000 li yıllarda İran ın nükleer programı hem Türkiye-İran ilişkilerinde hem de.

İran'la Müzakerede Kritik Süreç

İran ın sivil nükleer programı, 1950 li yıllarda Şah Rıza Pehlevi döneminde, Washington Tahran da bir nükleer reaktörün faaliyete geçmesine onay verdi.

İran Dışişleri Bakanı Zarif Erdoğan'ın Sözlerini Değerlendirdi

1 İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, İran ve P5+1 ülkeleri ile Tahran ın nükleer programı kapsamında devam eden görüşmeler.

Uluslararası Orman Kanunu Ve İran'ın Nükleer Programı Alptekin

İran ın yürüttüğü nükleer program, savunma sanayisinin bir parçasıdır. Tahran nükleer teknolojiyi, sahip olduğu balistik füze sistemini bütünleyen bir araç olarak .

İran'ın Nükleer Programı Ve Çözüm İçin 3. Fırsat Alptekin

Ancak Nakavi nin açıklamasını, Tahran ın aldığı bir kararın resmi ilanı olarak İran ın nükleer programı, İsfahan ve Natanz daki uranyum zenginleştirme.

İran Nükleer Programı

İran ın nükleer enerji elde etmek için başlattığını söylediği, ancak başta ABD olmak İran nükleer programı 1950 lerde Barış için Atom programının bir parçası Tahran nükleer araştırma reaktörününün önünde poz veren araştırmacı kadınlar.

İran'ın Nükleer Programı

İran ile Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi nin 5 daimi üyesi ve Almanya dan oluşan P5+1 ülkeleri arasında Tahran ın nükleer programı konusunda.

İran Nükleer Programı Haberleri

İran ın yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Batı ile Tahran ın nükleer programı konusunda yaşanan anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulmasında kararlı.

İran'ın Nükleer Programı Cenevre'de Masada

birleşmiş milletler güvenlik konseyi nin 5 daimi üyesi ve almanya dan oluşan p51 ile iran heyeti, tahran ın nükleer programını görüşmek üzere bir araya geliyor.

İran'ın Nükleer Programı Rusya'nın Pozisyonu

2002 yılının sonundan itibaren; İran Nükleer Programı, Milletlerarası Atom nükleer maddeler vb. şeylerin kollektifleştirilmesi alanında Tahran ın Ajans a beyan.

Ayakta Alkışladılar

İran la herhangi bir uzlaşmaya varılabilmesi için öncelikle Tahran ın mevcut nükleer enerji programını en az 10 yıl dondurması gerektiğini.

İran'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert tepki

DÜNYA

3323 Gün 8 Saat 9 dk. önce yayınlandı

1