Pazar02.06.2024

Tağar Çayı

Tağar Çayı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Tağar Çayı

Tunceli nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Tağar Çayı nda, su samuru sürüsü görüntülendi. Dünyada nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya.

Çemişgezek Tağar Çayı

1 Tunceli nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Tağar Çayı nda, Su samuru sürüsü görüntülendi. Dünyada nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya.

Özel Haber Tağar Çayı'nda Su Samurları Sürü Halinde Görüntülen

53 dak. önce Tunceli nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Tağar Çayı nda, su samuru sürüsü görüntülendi.

Tağar Çayı'nda Su Samurları Sürü Halinde Görüntülendi

İlçedeki en önemli akarsu ise Hozat ın Ağviran Köyü nden doğan ve Çemişgezek sınırları içinden geçerek Keban Baraj Gölü ne dökülen Tağar Çayı dır.

Hakkımızda

Tağar a HES İstemiyoruz ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol.. Çemişgezek İlçe Merkezi nde TAGAR ÇAYI üzerinde yapımı planlanan TAGAR.

Tağar'a Hes İstemiyoruz

Loading. Way: Tağar Çayı 207872843 . Hozat köy yolları TR alt_name, Tagar Çayı. boat, no. name, Tağar Çayı. source, landsat. waterway middot; river. Nodes.

Openstreetmap

Bakanlar Kurulu, Dersim in Çemişgezek ilçesinde bulunan Tağar Çayı hidroelektrik santrali yapımı nedeniyle bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararı.

Bakanlar Kurulu'ndan Tağar Çayı Hes İçin Acil Kamulaştırma Kararı

Tağar Çayı is next to Çemişgezek and is located in Tunceli, Turkey. Tağar Çayı has a length of 9.65 kilometres. But it is splittet in seperate ways: 1 2 . alt_name:.

Tunceli Çemişgezek Tağar Çayı'nda Su Samuru sürüsü görüldü

ÇEVRE

3348 Gün 3 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1