Pazartesi29.04.2024

Süryani soykırımı

Süryani soykırımı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Süryani Katliamı

Süryani Katliamı veya Asuri Katliamı, I. Dünya Savaşı sırasında Osmanlı İmparatorluğu nun Süryani nüfüsuna karışı işlediği katliamdır. İsveç parlamentosu 2010.

Süryani Soykırımı

Fransa da Ermeni soykırımının inkarının cezalandırılmasıyla ilgili yasa teklifiyle gündeme gelen Marsilya milletvekili Valerie Boyer Süryani.

Sabri Atman Süryani Soykırımı Kabul Edilsin

Sabri Atman: Süryani Soykırımı kabul edilsin Gazeteci GabarÇiyan ın Seyfo Center Başkanı Sabri Atman ile Süryani Soykırımını konu alan röportajını.

'kürtlerin Süryanilere Ait Toprak Ve Mülkleri İade Etmeleri Gerekiyor

Çünkü hem tarihteki Süryani soykırımı oldukça fazla Kürt yapımı dır, hem de özellikle Mardin yöresinde Süryani arazileri, içlerinde BDP lilerin.

İsveç'te Sözde Süryani Soykırımı Anıtı Haberi

11 dak. önce Norrköping Belediye Meclisi´nin verdigi bu karar Süryani politikacılar tarafindan sevinçle karşılandı. Sözde Süryani soykırımının oy birliğiyle.

Süryani Soykırımı

süryani soykırımı, talat-enver ikilisinin ermenilerden sonra başka bir icraatıdır. süryani soykırımı benzeri: sözde süryani soykırımı, ermeni soykırımı alevi soykırımı.

Eser Kaçakçılığıyla Süryani Soykırımı Teklifi

6 Fransa da Ermeni soykırımının inkarının cezalandırılmasıyla ilgili yasa teklifiyle gündeme gelen Marsilya milletvekili Valerie Boyer Süryani.

Süryani Soykırımı

1914-1920 yılları arasında jön türkler yönetimindeki osmanlı güçleri tarafından türk, kürt süryanilere karşı yapıldığı iddia edilen katliam. kuzey.

Süryani Soykırımı

Süryani Soykırımı devam ediyor. 23 Şubat 2015 sabaha karşı Süryani halkı, yüreklerine ve bedenlerine düşen İŞİD terörüyle yeni bir güne başladı.

Sözde Süryani soykırımı anıtı dikilecek

DÜNYA

3315 Gün 19 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1