Cumartesi04.05.2024

Suriye Türkmendağı Bayırbucak Türkmenleri

Suriye Türkmendağı Bayırbucak Türkmenleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Suriye Türkmendağı Bayırbucak Türkmenleri

Memur-Sen öncülüğünde geçtiğimiz hafta başlatılan Mazlumlar İçin İnfak Vakti kampanyası kapsamında Suriye Türkmendağı Bayırbucak.

Bayırbucak Türkmenleri'ne Gıda Kolisi Dağıtımı Yapıldı

56 dak. önce Memur-Sen öncülüğünde geçtiğimiz hafta başlatılan Mazlumlar İçin İnfak Vakti kampanyası kapsamında Suriye Türkmendağı Bayırbucak.

Bayırbucak Haber Ajansı

BAYIR BUCAK HABER AJANSI SURİYE TÜRKMENLERİ: TANITIM, HABER, TARİH,. Bayırbucak HABER Ajansı ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. KaydolGiriş Yap middot; Kapak Fotoğrafı. Bayırbucak türkmen dağı. Türkmen.

Türkmenlerin Son Kalesi Bayırbucak

Türkmenler, ÖSO ya bağlı Türkmen Dağı Tugayı askerleriyle ellerindeki son Suriye de Türkmenlerin elinde kalan son noktanın Bayırbucak.

Türkmenlerin Bayırbucak Direnişi

Suriye de rejime karşı birçok kentte mücadele eden Türkmenler, Türkmen Dağı Tugayı askerleriyle, ellerinde kalan son nokta Bayırbucak.

500 Yıldır Nöbetteyiz

Suriye deki etnik köken çeşitliliği dağ tepe isimlerine de yansımış. Burası yaklaşık bin yıldır Bayırbucak Türkmenlerinin yurt bildiği Türkmen Dağı. Suriye de.

Bayırbucak'ı Onlar Koruyor

Suriye de yoğun hava saldırılarına maruz kalan Lazkiye kentinin kuzeyinde yer alan Bayırbucak Türkmen Dağı bölgesindekiTürkmen birlikleri.

Suriye Türkmendağı Bayırbucak Türkmenleri

Türkmenlerin Suriye deki son kalesi olan Bayırbucak Türkmen bölgesi, DAEŞ in elindeydi ya da rejim almıştı. DAEŞ, Türkmen Dağı nı tamamen.

Suriye Türkmendağı Bayırbucak Türkmenleri'ne gıda yardımı

GENEL

3230 Gün 18 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1