Cumartesi04.05.2024

sualtı polisi

sualtı polisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Deniz Polisi

SUALTI GRUP AMİRLİĞİ. GÖREVLERİMİZ. Denizde veya iç sularda kaybolan, atılan veya saklanan suç aletlerini aramak ve çıkartmak. Tabi afet nedeniyle.

Sualtı Polisi

Adana da sualtı polisinin yaptığı çalışmalarda Seyhan Baraj Gölü nden kullanımı yasak olan 26 bin metre misine ağı ile bin metre çekme ağ.

Sualtı Polisi

53 dak. önce Adana da sualtı polisinin yaptığı çalışmalarda Seyhan Baraj Gölü nden kullanımı yasak olan 26 bin metre misine ağı ile bin metre çekme ağ.

Sualtı Polisi Yasak Ağ Avında Haberi

Madde 2- Bu Yönetmelik, T.C. karasuları ile göller ve nehirlerde sualtı çalışması. balıkadam gaz karışım yeterlik belgesi, Emniyet Genel Müdürlüğü polis sualtı.

Profesyonel Sualtıadamları Yönetmeliği

Merhaba abilerim ben su altı bölümünü okuyorum şuan 1. sınıftayım birşey sormak istiyorum şimdi ben su altı polisi olmak istiyorum.Bunun için.

Su Altı Polisi

su altı polisliği için herhangş bir süre geçmesi gerekiyor mu? hacı önce polis olmak gerekir ha bide benm bi arkadaşım vardı 2 yldızlı hiç.

Su Altı Polisliği..

deniz polisi veya sualtı polisi olmak icin gerekli maddeleri bilen arkadaslar var mı ???

Deniz Polisi Olma Şartları Nelerdir???

Deniz Polisi Sualti Gurup Amirliği, İstanbul. 9 beğenme · 1 kişi bunun hakkında konuşuyor · 5 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Deniz Polisi Sualti Gurup Amirliği

Sualtı Polisi Dinlenme Tesisleri, Adana. 4 beğenme · 2 kişi bunun hakkında konuşuyor · 32 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Adana Yüreğir'de su kanalında boğulma

ASAYİŞ

3294 Gün 19 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Seyhan Baraj Gölü'nde yasak av operasyonu

ÇEVRE

3311 Gün 17 Saat 41 dk. önce yayınlandı

Adana Seyhan Baraj Gölü'nde ceset ihbarı

ASAYİŞ

3323 Gün 14 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1