Cumartesi18.05.2024

Sivrihisar-Afyonkarahisar yolu

Sivrihisar-Afyonkarahisar yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sivrihisar

Eskişehir de yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla Sivrihisar-Afyonkarahisar kara yolu trafiğe kapandı.

Sivrihisar

Eskişehir de yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla Sivrihisar-Afyonkarahisar kara yolu trafiğe kapandı.

Eskişehir Sivrihisar

Eskişehir Sivrihisar Afyon Yol Tarifi Güzergah Haritası, Eskişehir Sivrihisar Afyon Arası Mesafe Kaç Kilometre, Eskişehir Sivrihisar - Afyon Nasıl Gidilir, Eskişehir.

Sivrihisar Eskişehir

Sivrihisar, Eskişehir ile Afyonkarahisar arası mesafe kaç km? 211 Km. Kaç saat? Sivrihisar, Eskişehir ile Afyonkarahisar arası mesafe. Kaç km? 211 Km

Sivrihisar

Başlığın diğer anlamları için Sivrihisar anlam ayrımı sayfasına bakınız.. İzmir ve Eskişehir yollarının keşişme noktası olan Sivrihisar; Afyonkarahisar a 120,.

Sivrihisar

Sivrihisar ile Afyon arası 124 Km dir. Sivrihisar, Eskişehir den Afyon, Afyonkarahisar a nasıl gidilir? Hangi güzegah uygundur? Yol haritası ve yol tarifi ile hepsi.

Afyon Sivrihisar Yolunda Otobüs Kazası; 21 Yaralı

23 dak. önce Sivrihisar İlçesi yakınlarında meydana gelen olayda Sivrihisar Afyon karahisar yolunun 7. kilometresinde otobüs şoförünün dikkatsiz davrandığı.

Afyonkarahisar

2 Afyonkarahisar-Ankara Yolu Açıldı haberi ve daha fazla haberler için hemen tıklayın Afyonkarahisar-Ankara Karayolu nun Emirdağ-Sivrihisar.

Opet

KÜTAHYA YOLU NO:278. Şehir : LTD. ŞTİ. Adres : ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ ÇEVRE YOLU NO:475 Adres : SİVRİHİSAR-AFYON KARAYOLU 6.

Eskişehir'de Yolcu Otobüsü Şarampole Devrildi! 21 Yaralı Var

49 dak. önce Yolcu otobüsü Sivrihisar-Afyonkarahisar yolunun 7. Kilometresinde sürücünün kontrolü kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı.

Eskişehir Sivrihisar'da otobüs kazası: Otobüs şarampole devrildi

ASAYİŞ

3325 Gün 10 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1